• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Flessenpost in verzenddoosje

Basisprijs per stuk € 7,25 € 8,77 incl. BTW

Aangespoeld leesplezier! Een glimlach op je deurmat. Dat begint goed. De verpakking belooft je al meer dan zomaar een attentie. Ieder flesje bevat een persoonlijke tekst, echte flessenpost dus.

Wil je graag een cadeaubon van Bladcadeau toevoegen? Je kan hiervoor een keuze maken uit ruim 60 week- en maandbladen. Het abonnement eindigt vanzelf. Het aantal nummers dat iemand in zijn cadeau ontvangt is afhankelijk van de verschijning (week- en maandbladen) en de waarde die is toegekend aan de Bladcadeau bon.

Flessenpost in verzenddoosje

Aangespoeld Geluk

Nu we allemaal worden gedwongen onze vrijetijd wat anders in te delen komt er tijd voor jezelf. Voldoende mogelijkheden om je terug te trekken met een goed boek of je favoriete week- of maandblad. Een Bladcadeau is een populair geschenk! Geven en krijgen wordt nog wat leuker als je je Bladcadeau aanbiedt als Flessenpost.

Het verzenddoosje bevat de volgende onderdelen:

  • Doosje met flesje, gevuld met zand/schelpjes en een palmboom.
  • Flyer voor in het flesje
  • Eigen kaart in het doosje (optioneel)

Verzenddoosje

Het doosje is zowel aan binnen als buitenzijde vrolijk bedrukt. Wil je graag een eigen ontwerp laten maken in een gewenste huisstijl? Vraag hiervoor een offerte aan. Wij helpen je graag verder.

Flyer in flesje
De flyer kan naar wens worden opgemaakt. Gebruik het voor een leuke bedanktekst, een felicitatie, aanmoediging etc. De bladcadeau-code maakt standaard onderdeel uit van de opmaak.

Kaart
Voeg een fullcolour kaart toe in het doosje. Gebruik de kaart voor een persoonlijke tekst, illustratie, foto of logo. Leef je uit! 

Happiness in a Bottle is de manier om je persoonlijke boodschap doeltreffend en met impact over te brengen. Inzetbaar voor meerdere momenten. Denk aan persoonlijk verstuurde uitnodigingen, bedankjes, direct mailing aan je klanten, een bijzondere kortingsactie etc.

Voeg een cadeaubon (t.w.v. €12,50) toe!

Maak dit via de post te versturen pakketje helemaal af met mooie tegoedbon. De tegoedbon heeft een waarde van €12,50, maar je kan hem al vanaf €10,- toevoegen aan het verzenddoosje. Vraag een offerte aan als je een tegoedbon wilt met een hogere waarde!

Flessenpost in verzenddoosje

Specificaties

Afmetingen 174 x 172 x 24,5 mm
Inhoud De verzending kan geheel worden uitbesteed aan Fortune Factory indien verzending per stuk rekening houden met verzendkosten van per doosje.

Downloads

Flessenpost in verzenddoosje

Info bedrukking

Voor personalisering van kaart wordt eenmalig 37,50 euro startkosten gerekend. Voor drukgang ontvang je altijd een drukproef ter beoordeling.

Onze grafische vormgevers zijn je graag van dienst met vragen met betrekking tot opmaak. Indien gewenst nemen we dit graag van je over.

Downloads

Flessenpost in verzenddoosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Flessenpost in verzenddoosje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,25 (€ 8,77 incl. BTW)
100 € 7,15 (€ 8,65 incl. BTW)
250 € 6,95 (€ 8,41 incl. BTW)
500 € 6,85 (€ 8,29 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!