• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Medicijndoosje met snoepjes

Basisprijs per stuk € 1,55 € 1,88 incl. BTW

Geef je medewerkers een doosje anti-stresspillen! Een doosje met lekkere snoepjes, maar dan net even anders.

Medicijndoosje met snoepjes

Mooi ontworpen medicijndoosje met lekkere snoepjes

smakenDit is wel een erg origineel medicijn! Een medicijndoosje met snoepjes, dat je geheel naar eigen smaak kunt vormgeven. Hét weggevertje voor ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ook zeer geschikt als originele giveaway op een beurs of evenement. Denk bijvoorbeeld aan "anti-stresspillen" of "tabletten tegen communicatieproblemen".

Met behulp van de stramienen kun je een eigen ontwerp maken voor het medicijndoosje met snoepjes, een eventuele bijsluiter en eventuele bedrukking van het zilverfolie. Maak er een klassiek medicijndoosje van of juist iets heel anders!

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief bedrukking van de medicijndoos met snoepjes in full colour.

Ook is er de mogelijkheid om een "bijsluiter" bij te voegen. Deze bijsluiter moet van A5-formaat zijn.

Vanaf 3000 stuks kun je ervoor kiezen de achterkant van de medicijnblister (het zilverfolie) te bedrukken in 1 kleur voor €25 per 1000 stuks.

Het is mogelijk om de blisters te vullen met verschillende smaken snoepjes! Vanaf 3000 stuks kun je er voor kiezen de snoepjes per rij op kleur te laten sorteren (meerkosten 10%). Vraag hiervoor een offerte aan!

Medicijndoosje met snoepjes

Specificaties

Afmetingen 85 x 62 x 11 mm
Gewicht 11 gram
Inhoud 10 snoepjes
Houdbaarheid Op aanvraag

Downloads

Medicijndoosje met snoepjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

- Full colour bedrukking van het doosje. Maak een geheel eigen ontwerp met behulp van het stramien hiernaast, of laat onze creatieve afdeling een ontwerp voor je maken. Upload in het laatste geval alleen je logo. Instelkosten bedragen €105,-.

- Toevoeging van een bijsluiter. Deze moet van A5-formaat zijn en kan geheel zelf worden opgemaakt met behulp van het stramien hiernaast. Startkosten bedragen €30,-. Je kunt kiezen voor een enkelzijdige bijsluiter in 1-4 kleuren voor €0,15 extra per stuk, of voor een dubbelzijdige bijsluiter met de voorzijde in 1-4 kleuren en de achterzijde in 1 kleur voor €0,25 extra per stuk.

- Bedrukking van het zilverfolie op de achterkant van de medicijnstrip. Dit kan VANAF 1000 STUKS. Maak een eigen ontwerp met behulp van het stramien hiernaast. De kosten bedragen €8,95 per 1000 stuks plus instelkosten van €75,-.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Medicijndoosje met snoepjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Medicijndoosje met snoepjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
1000 € 1,55 (€ 1,88 incl. BTW)
1500 € 1,25 (€ 1,51 incl. BTW)
3000 € 0,99 (€ 1,20 incl. BTW)
5000 € 0,89 (€ 1,08 incl. BTW)
10000 € 0,69 (€ 0,83 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!