Filter

  • Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

waterflesjes

Een waterfles met logo bestel je op Geluk.com. Het perfecte relatiegeschenk met logo, hiermee val je pas echt op bij evenementen. Een waterfles of glazen fles is namelijk enorm geschikt als promotioneel product of giveaway voor enorm veel aangelegenheden. Ze versterken je merk of bedrijf op een leuke en gezonde manier! Uiteraard kun alle waterflesjes bedrukken met een geheel eigen ontwerp. Dit maakt de flesjes water tot het perfecte promotieartikel voor je bedrijf.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meer over een waterfles met logo …

Onze bedrukte flesjes water worden gevuld met puur natuur zuiver mineraalwater uit de Celtic Vale bron, in Wales.

Ze zijn stuk voor stuk enorm goed te gebruiken om jouw bedrijf of merk te promoten op bijvoorbeeld een sportdag of evenement. Met een geheel zelf ontworpen etiket op het flesje is dit een verfrissende blik op jouw merk!

Een flesje water is gezond, verfrissend en erg lekker: een ideaal product om in te zetten als giveaway of promo-item op een sport gerelateerd evenement!

Een gezonde giveaway

Naast het feit dat een gepersonaliseerd flesje enorm geschikt is als promotioneel product is het ook nog eens enorm gezond. Met deze flesjes met logo geef je niet alleen iets leuks weg maar laat je ook zien dat de gezondheid van mensen je aangaat. Je helpt ze namelijk een goede keuze te maken qua drinken. Wellicht heeft dit ook wel effect op het eetpatroon en verbeter je hun leven.

Perfect als promotioneel product

Laat jouw bedrijf écht opvallen ten opzichte van andere bedrijven met een flesje water met logo. Geef een keer iets anders weg dan een bedrukt onorigineel usb-stickje of bedrukte pen!

Waterfles personaliseren

Al onze waterflessen kunnen bedrukt worden met een eigen etiket op de romp van het flesje. Dit etiket kun je helemaal zelf ontwerpen! Download de werktekening bij het product en ga aan de slag met jouw promotionele flesje water!

Heb je niet de mogelijkheden om zelf een mooi ontwerp te maken? Dit is geen ramp. Onze grafische afdeling helpt graag mee, ze kunnen, met hun jarenlange ervaring, een passend ontwerp voor je maken volledig naar jouw wensen.

Let op! Voor deze producten gelden afwijkende verzendkosten van €35,00.