• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Tropisch biertje

Basisprijs per stuk € 12,50 € 15,13 incl. BTW

Bedank je personeel, klanten en iedereen die je wilt verwennen met dit zonnige geschenk. Met Kompaan bier en de opblaasbare ananas maak je gegarandeerd indruk. Proost op een geweldige zomer vol geluk, ontspanning en heerlijk bier!

Tropisch biertje

Doe mij maar een toppertje

De zon schijnt, de vakantie staat voor de deur en het is tijd om te ontspannen en te genieten. En wat past daar beter bij dan een heerlijk Kompaan biertje? Speciaal verpakt in een blikje, is dit het perfecte zomerse geschenk om je personeel of klanten te bedanken voor hun harde werk en ze een geweldige vakantie toe te wensen.

Dit verfrissende biertje wordt ook nog geleverd met een fantastische verrassing! In het blik vind je een opblaasbare ananas, speciaal ontworpen om je biertje in te zetten. Hoe zomers is dat? Laat het drijven in het zwembad terwijl je geniet van verfrissende slokjes bier, of gebruik het gewoon als een leuke en kleurrijke decoratie op tafel. Het voegt een vleugje tropische vreugde toe aan elke zomerse gelegenheid!

Personaliseren

En we hebben nog meer goed nieuws - het blikje kan gepersonaliseerd worden met een label! Dus maak het geschenk nog specialer door je eigen ontworpen label toe te voegen. Voeg een persoonlijke boodschap toe, een vrolijk ontwerp of zelfs een grappige woordspeling. Het is jouw kans om je waardering uit te drukken op een unieke en creatieve manier.

Tropisch biertje

Specificaties

Afmetingen 130 x 95 mm
Inhoud Blikje gevuld met één Kompaan Stunt Double biertje en een opblaasananas

Downloads

Tropisch biertje

Info bedrukking

Voor de bedrukking van de label worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Tropisch biertje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Tropisch biertje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 12,50 (€ 15,13 incl. BTW)
100 € 12,15 (€ 14,70 incl. BTW)
250 € 11,80 (€ 14,28 incl. BTW)
500 € 11,50 (€ 13,92 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!