Filter

Chocolade bedrukken met logo of tekst

Geef chocolade cadeau, want de lekkerste geschenken zijn van chocolade!

Je ziet hier de mooiste relatiegeschenken van diverse soorten chocolade. Je kunt alle soorten blikken, labels en deksels krijgen om de chocolade in te verpakken. Natuurlijk bedrukken wij deze met je eigen logo, tekst of ontwerp op de verpakking, of zelfs gedrukt in de chocolade. Alles is mogelijk! Bestel nu je chocolade geschenken met merci, celebrations of chocolade harten! Of kies voor een chocolade weggevertje met je eigen logo, zoals onze logo bonbons of reliëf chocolade in diverse vormen.

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Producten 1-24 van 48

Hoog naar laag sorteren

Chocolade bedrukken met tekst, logo of eigen ontwerp

Chocolade is een leuk product om in te zetten als zakelijk geschenk, cadeau voor het personeel of als giveaway om je organisatie, bedrijf of merk te promoten. Je kunt chocolade bedrukken met je logo of met een heel eigen ontwerp. Alle chocolade producten die je op onze website vindt kun je op de een of andere manier personaliseren. Denk aan een bedrukking op de chocolade, een reliëf in de chocolade of een bedrukking van de verpakking. Ook zijn er producten waar een label of kaart bijgevoegd kan worden en op die manier een persoonlijke touch aan de gift te geven. 

Ben je op zoek naar een leuk chocolade geschenk welke je bedrukt met jouw ontwerp of logo wilt weggeven? Je kunt ook contact opnemen met één van onze adviseurs. Met een goede kennis van het assortiment en een hoop leuke ideeën geven zij je graag advies!

Chocolade relatiegeschenken

Chocolade is een erg gewaardeerd relatiegeschenk. Want met chocolade kun je iemand verrassen. Wie maak je niet blij met heerlijke chocolade? Het is natuurlijk wel belangrijk dat jouw geschenk origineel is. Met je eigen huisstijl of juist een bijzondere tekst kun je de ontvanger nog meer verrassen. Vrijwel al onze producten bedrukken wij voor je met een tekst, logo of helemaal in jouw huisstijl.

Wij hebben een groot aanbod van chocoladegeschenken die je cadeau kunt geven. Neem eens de tijd om door ons productaanbod heen te bladeren. Alle relatiegeschenken kunnen op maat geleverd worden. Het is mogelijk om de chocoladegeschenken te bedrukken. Hiervoor kun je je eigen tekst, logo of ontwerp insturen. Heb je een idee, maar niet de mogelijkheden om tot een goed ontwerp te komen? Wij helpen je graag! Laat ons je idee weten en onze grafische afdeling maakt een mooi ontwerp voor op het chocoladegeschenk!

Chocolade cadeau geven als relatiegeschenk? Bij Geluk.com bestel je eenvoudig online chocoladegeschenken.