Persoonlijk advies

Chocoladegeschenken - Bedrukken als geschenk of cadeau

Geef chocolade cadeau, want de lekkerste geschenken zijn van chocolade! Je ziet hier de mooiste geschenken van diverse soorten chocolade. Je kunt alle soorten blikken, labels en deksels krijgen om de chocola in te verpakken. Natuurlijk met je eigen logo, tekst of ontwerp op de verpakking, of gedrukt in de chocolade. Alles is mogelijk! Bestel nu je chocolade geschenken met merci, celebrations of chocolade harten! Of kies voor een chocolade weggevertje met je eigen logo, zoals onze logo bonbons of reliëf chocolade in diverse vormen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

46 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

46 artikel(en)

Chocolade bedrukken met logo of eigen ontwerp

Chocolade is een leuk product om in te zetten als zakelijk geschenk, cadeau voor het personeel of als giveaway om je organisatie, bedrijf of merk te promoten. Je kunt chocolade bedrukken met je logo of met een heel eigen ontwerp. Alle chocolade producten die je op onze website vindt kun je op de een of andere manier personaliseren. Denk aan een bedrukking op de chocolade, een reliëf in de chocolade of een bedrukking van de verpakking. Ook zijn er producten waar een label of kaart bijgevoegd kan worden en op die manier een persoonlijke touch aan de gift te geven. 

Ben je op zoek naar een leuk chocolade geschenk welke je bedrukt met jouw ontwerp of logo wilt weggeven? Je kunt ook contact opnemen met één van onze adviseurs. Met een goede kennis van het assortiment en een hoop leuke ideeën geven zij je graag advies!

Chocolade cadeau geven

Met chocolade kun je iemand verrassen. Wie maak je niet blij met heerlijke chocolade? Met je eigen huisstijl of juist een bijzondere tekst kun je de ontvanger nog meer verrassen. Wij hebben een groot aanbod van chocoladeproducten die je cadeau kunt geven. Neem eens de tijd om door ons productaanbod heen te bladeren. Alle producten kunnen op maat geleverd worden. Het is mogelijk om de chocoladegeschenken te bedrukken. Hiervoor kun je je eigen tekst, logo of ontwerp insturen. Heb je een idee, maar niet de mogelijkheden om tot een goed ontwerp te komen? Wij helpen je graag! Laat ons je idee weten en onze grafische vormgeefster maakt een mooi ontwerp voor op het chocoladegeschenk!

 

Geluk.com is onderdeel van