Mentos in eigen verpakking

Basisprijs per stuk € 0,10

Vervang die schaal pepermuntjes met deze heerlijke Mentos in eigen verpakking!

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Mentos in eigen verpakking

Mentos cadeau in eigen verpakking met logo

Deze Mentos in eigen verpakking staat nog eens leuk in een schaal op de balie of kantine. Je zult zien dat je collega's en bezoekers vaker langs zullen lopen! Deze Mentos is verpakt in een folie, bedrukt met jouw eigen ontwerp. Maak een ontwerp op basis van jullie huisstijl. Een schaal of snoeppot vol Mentos ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook hygiënisch en de Mentos blijft langer lekker. Als de schaal al zo lang gevuld blijft...

Je hebt de keuze tussen een mint of fruitmix (aardbei, citroen en sinaasappel) smaak. De Mentos in eigen verpakking is gehuld in witte of transparante folie.

Maak de Mentos in eigen verpakking passend bij jouw huisstijl of interieur door een volledig eigen ontwerp aan te leveren. Simpelweg het bedrijfslogo op de Mentos verpakking geeft al een heel leuk effect! Onze creatieve afdeling helpt je graag met een ontwerp dat aansluit bij jouw ideeën en wensen, als je er zelf niet uitkomt!

Het bedrukken van het folie in 1 kleur is al inbegrepen bij de prijs. Tegen een kleine vergoeding is het ook mogelijk om het flowpack met 1 Mentos te bedrukken in 2, 3 of 4 kleuren.

De Mentos in eigen verpakking wordt per 100 stuks verpakt. De minimale afname is 10.500 stuks. Dit betekent dat je tenminste 105 dozen moet bestellen (105 dozen x 100 stuks = 10.500 stuks). 

Mentos in eigen verpakking

Specificaties

Afmetingen 50 x 26 mm
Gewicht 3 gram
Inhoud 1 mentos
Houdbaarheid 18 maanden

Downloads

Mentos in eigen verpakking

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Bedrukking is mogelijk in 1-4 kleuren. Voor de bedrukking van het folie wordt €105,- per kleur aan instelkosten in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Mentos in eigen verpakking

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10500 € 0,08
21000 € 0,07
40500 € 0,05
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!