• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Mint blister laptop

Basisprijs per stuk € 1,55 € 1,88 incl. BTW

Past deze mint blister laptop goed bij jouw (ICT) bedrijf? Dan heb jij heel gemakkelijk een weggevertje, direct klaar om uit te delen.

Mint blister laptop

Mint blister laptop giveaway

Past deze mint blister laptop goed bij jouw (ICT) bedrijf? Dan heb jij heel gemakkelijk een weggevertje klaar om uit te delen op beurzen en evenementen. Maak de mint blister laptop persoonlijk door het bedrijfslogo en/of een persoonlijke tekst toe te voegen.

Maar de mint blister laptop heeft nog veel meer opties! Laat je creativiteit de vrije loop en tover dit pakje kauwgom om tot een totaal ander product. Wat dacht je van een boek, tijdschrift, spelcomputer, laptop, kluisdeur, etc. Gebruik de flap voor een persoonlijke boodschap en/of een informatieve tekst over een actie, wijziging of nieuws binnen de organisatie.

De mint blister laptop is gevuld met 10 mints. Vanaf 10.000 stuks is het mogelijk om deze te voorzien van het bedrijfslogo.

Door de flap heb je veel ruimte om op een cratieve manier jouw boodschap over te brengen. Download hiernaast het stramien en ga direct aan de slag.

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Onze creatieve afdeling helpt je graag bij het maken van een ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en ideeën!

Jouw eigen ontwerp pakje kauwgom met flap wordt bedrukt in full colour. De kosten van deze bedrukking zijn al verwerkt in de bovenstaande prijzen.

P.S. Veel voetbalfans in jouw bedrijf? Gebruik de flap om het speelschema van het EK of WK op te drukken. 

Mint blister laptop

Specificaties

Afmetingen 94 x 66 x 75 mm
Gewicht 20 gram
Inhoud 10 mints
Houdbaarheid 36 maanden
Mint blister laptop

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de blisters wordt eenmalig instelkosten van €139 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Mint blister laptop

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Mint blister laptop

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 1,65 (€ 2,00 incl. BTW)
500 € 1,35 (€ 1,63 incl. BTW)
1000 € 1,15 (€ 1,39 incl. BTW)
2500 € 1,05 (€ 1,27 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!