• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Snoephartjes / Vruchtenhartjes per kg

Basisprijs per stuk € 5,45 € 6,59 incl. BTW

Snoephartjes / vruchtenhartjes bestellen in bulk. Een grote hoeveelheid snoephartjes bestellen? Bestel ze tegen een aantrekkelijke prijs en met een korte levertijd.

Snoephartjes / Vruchtenhartjes per kg

Snoephartjes of Vruchtenhartjes Kopen en Bestellen

Snoephartjes of vruchtenhartjes bestel je bij Geluk.com. Deze snoepjes vallen bij iedereen in de smaak. Ze worden dan ook ingezet voor diverse evenementen en gelegenheden. Van zakelijke beurzen tot bruiloften, ze komen in veel situaties goed tot hun recht. We leveren snoephartjes in een zak van 1 kg. Eén kilo snoephartjes bevat ongeveer 370 hartjes. Bestel ze eenvoudig online via onze webshop. Zowel kleine als grote aantallen van deze snoephartjes kunnen wij snel leveren.

Snoephartjes bedrukken
Snoephartjes lenen zich uitstekend om te bedrukken met een eigen tekst. Zowel in het zakenleven als particulier wordt dit veel gedaan. Verras uw klanten, bezoekers of gasten met een leuke tekst op deze hartjes. Kijk op onze pagina met bedrukte hartjesvoor meer informatie

Gevarieerd aanbod van producten met snoephartjes
Je kunt bij ons terecht voor allerlei producten met de bekende hartjes van snoep. Of je ze nou in een glazen pot, een bedrukt blik of in een andere verpakking wilt, wij regelen het graag voor je. Kijk eens rond op onze website en maak een keuze uit ons grote aanbod van gepersonaliseerde (snoep)producten. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Snoephartjes of vruchtenhartjes?
Er zit geen verschil tussen snoephartjes en vruchtenhartjes. Dit zijn twee benamingen voor dezelfde lekkere snoepjes. Met vruchten wordt verwezen naar de verschillende smaken met eigen kleuren die de snoephartjes in de bulkverpakking kenmerken.

Snoephartjes / Vruchtenhartjes per kg

Specificaties

Afmetingen Ø20mm
Gewicht 10000 gram
Inhoud 10 kg vruchtenhartjes
Houdbaarheid 24 maanden
Snoephartjes / Vruchtenhartjes per kg

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Snoephartjes / Vruchtenhartjes per kg

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?