Persoonlijk advies

Snoephartjes / Vruchtenhartjes 10 kg

Snoephartjes / Vruchtenhartjes 10 kg
Snoephartjes / vruchtenhartjes in een grote verpakking van 10 kilogram. Een grote hoeveelheid snoephartjes bestellen? Bestel ze tegen een aantrekkelijke prijs en met een korte levertijd.
€ 39,50

39.5

0.0000

1

Selecteer aantal
Basisprijs per stuk
39.5
Meerprijs optie(s)
Instelkosten
Totaal
Digitale proefdruk
Gratis

Prijzen zijn excl. BTW
Elders lagere prijs gezien? Meld het ons!
Levertijd: ca. 5-10 werkdagen

Beschrijving

Details

Snoephartjes of Vruchtenhartjes Kopen en Bestellen

Snoephartjes of vruchtenhartjes bestel je bij Geluk.com. Deze snoepjes vallen bij iedereen in de smaak. Ze worden dan ook ingezet voor diverse evenementen en gelegenheden. Van zakelijke beurzen tot bruiloften, ze komen in veel situaties goed tot hun recht. We leveren snoephartjes in een zak van 10 kg. Eén kilo snoephartjes bevat ongeveer 370 hartjes. In onze bulkverpakking van 10 kg zitten dus maar liefst 3700 stuks. Bestel ze eenvoudig online via onze webshop. Zowel kleine als grote aantallen van deze snoephartjes kunnen wij snel leveren.

Snoephartjes bedrukken
Snoephartjes lenen zich uitstekend om te bedrukken met een eigen tekst. Zowel in het zakenleven als particulier wordt dit veel gedaan. Verras uw klanten, bezoekers of gasten met een leuke tekst op deze hartjes. Kijk op onze pagina met bedrukte hartjes voor meer informatie

Gevarieerd aanbod van producten met snoephartjes
Je kunt bij ons terecht voor allerlei producten met de bekende hartjes van snoep. Of je ze nou in een glazen pot, een bedrukt blik of in een andere verpakking wilt, wij regelen het graag voor je. Kijk eens rond op onze website en maak een keuze uit ons grote aanbod van gepersonaliseerde (snoep)producten. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Snoephartjes of vruchtenhartjes?
Er zit geen verschil tussen snoephartjes en vruchtenhartjes. Dit zijn twee benamingen voor dezelfde lekkere snoepjes. Met vruchten wordt verwezen naar de verschillende smaken met eigen kleuren die de snoephartjes in de bulkverpakking kenmerken.

Extra informatie

10000.0000

Afmetingen: Ø20mm
Gewicht:
Inhoud: 10 kg vruchtenhartjes
Houdbaarheid: 24 maanden
Downloads
Offerte

Vraag hier een offerte aan voorAltijd binnen één werkdag een offerte!

Naam (verplicht)

Bedrijf / organisatie (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Gewenst aantal

Gewenste leverdatum

Opmerkingen

Downloads

Geluk.com is onderdeel van

betaalmethodes