Kerst thee in koker

Basisprijs per stuk € 2,89

Een kokertje met heerlijke luxe kerstthee: "Santa's Choice". Samengesteld door de thee sommelier. Op het kaartje kan een eigen logo of tekst worden toegevoegd.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf

Kerst thee in koker

Heerlijke kerst thee geleverd in koker

Santa's Choice thee - Christmas ParTEA

Deze luxe kerstthee is een heerlijk geurende thee die je direct associeert met de geur van Kerstspijzen. Smaken van amandel en kaneel zijn verwerkt in een thee die je meeneemt in de tijd. Terug naar toen winters nog winters waren. IJsbloemen op het raam en de verwarming op z’n hoogste stand. De beleving, geur en smaak van deze thee brengt toen terug naar het heden.

Aantal kopjes

Met dit kokertje kunnen maar liefst 8 tot 10 kopjes thee gezet worden. Pas op, laat de geur je niet verleiden om teveel thee per kopje toe te passen!

Bedrukking label

Het label aan de Santa's Choice thee kan natuurlijk gepersonaliseerd worden. Upload je logo en wij zorgen ervoor dat het perfect op het label gedrukt wordt. Desgewenst kunnen we in de beschikbare ruimte een mooie kerstwens toevoegen. Geef jouw geschenk een persoonlijk tintje. Ook een geheel eigen bedrukking van het label behoort tot de mogelijkheden.

 

Kerst thee in koker

Specificaties

Afmetingen koker: 25 x 150

Downloads

Kerst thee in koker

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
100 € 2,79
250 € 2,59
1000 € 2,49
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!