Filter

Pepermunt

Pepermunt bedrukken met een logo: direct bedrukt of verpakt in een eigen design verpakking. Pepermunt en mintjes zijn op diverse manieren te personaliseren en in te zetten als relatiegeschenk, giveaway of promotioneel product.

Pepermunt met logo als eetbare bedrukking, in een grote schaal op de balie of receptie, of in de stand tijdens een beurs of evenement: in alle gevallen heet jij je gasten en bezoekers van harte welkom! Een schaal met pepermuntjes is een gastvrij gebaar naar de bezoeker. Je creëert een positieve associatie met je organisatie/merk, door het pepermunt te bedrukken met een logo! Een frisse blik op jouw organisatie.

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Producten 1-24 van 40

Hoog naar laag sorteren

Pepermunt met logo bedrukken

Via Geluk.com bestel je gemakkelijk pepermunt met logo, korte tekst of een eigen ontwerp bedrukking. Enkel een logo op het pepermunt drukken? Upload dan simpelweg je logo bij het plaatsen van een bestelling. Je ontvangt van ons altijd eerst een digitale proefdruk, voordat het pepermunt daarwerkelijk bedrukt wordt. Het resultaat is ontzettend leuk. Zeker wanneer je een hele schaal of snoeppot vult met bedrukt pepermunt! Een gastvrij gebaar en aangename verrassing voor gasten, bezoekers en klanten. 

Naast een gastvrij gebaar zorgt pepermunt met logo ook voor een positieve associatie met jouw organisatie of merk. Een schaal vol pepermunt met jouw logo ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, maar wordt dankbaar genuttigd door bezoekers. Hierdoor breng jij je organisatie/merk meerdere malen positief onder de aandacht. Pepermunt is daarom ook heel geschikt als relatiegeschenk. Maar zorg dan wel voor een mooie verpakking en originele bedrukking.

Pepermunt in geschenkverpakking

Naast pepermunt met logo direct bedrukt, is pepermunt ook verkrijgbaar in diverse (geschenk)verpakkingen: van diverse formaten blikjes en doosjes, tot zakjes en de bekende pepermuntrollen. Alle verpakkingen kunnen gepersonaliseerd worden. Denk aan een directe dekselbedrukking, eigen ontwerp wikkel of volledig eigen design doosje. Per product kun je zien op welke manier dit te personaliseren is.

Heb je zelf een idee voor het ontwerp maar laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Onze grafische afdeling helpt je graag met het ontwerpen en samenstellen van jouw unieke giveaway of promo item.