Filter

Bestel een wijnpakket

Ben je op zoek naar een uniek geschenk om met de feestdagen weg te geven? Bestel dan een wijn cadeau pakket en maak alleen nog de keuze voor welke soort wijn je gaat. Een wijnpakket is het cadeau om te geven om de donkere en koudere dagen door te komen. Sluit een lange dag af met een lekkere rode of witte wijn. Wij zijn voor je aan het werk om blijvend ons wijnassortiment uit te breiden. Maak de keuze tussen verschillende soorten chardonnay’s of kies een van de andere wijnen. De wijnen worden geleverd in een mooie houtenkist die ook te bedrukken is. Maak de houtenkist volledig in huisstijl of kies voor een andere bedrukking die bij je past. Naast dat de houtenkist bedrukt kan worden, kan je ook een persoonlijk kaartje toevoegen aan de wijnfles.

Wil je het geschenk naar meerdere adressen verzenden? Dat is in de meeste gevallen mogelijk! Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Geef een wijnpakket met de kerst

Ben je op zoek naar een geschenk om weg te geven deze kerst, maar kom je er niet uit welk geschenk je moet geven? Wij raden je dan aan om een wijn cadeau pakket met de kerst weg te geven. Verras vriend, relaties of werknemers met één van onze wijnpakketten. Een wijnpakket is een goede manier om te laten zien wat zij voor je betekenen. Kies een van onze rode wijn pakketten of witte wijn pakketten en laat deze bedrukken. Maak de keuze tussen een grote fles of kleine flesjes wijn. De kleine flesjes wijn hebben een inhoud van ongeveer 200 ml en de grotere flessen wijn een inhoud van 750 ml.

Bekijk ons wijnassortiment

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten wijnen. Zo hebben wij fruitige en frisse rode wijn met een krachtige ondertoon maar ook een heerlijke volle Chardonnay met een heerlijk romige karakter. Al onze wijnen hebben een eigen verhaal en heeft haar oorsprong op een andere locatie of zijn op een andere manier tot stand gekomen. Bij al onze wijnen zijn de kleur, geur en proefnotities toegevoegd om je alvast in de stemming te krijgen. Daarnaast geven wij ook aan bij welke gerechten de desbetreffende wijn gedronken bij kan worden. Je kunt bij ons de wijnen al vanaf 12 stuks bestellen, maar het is ook mogelijk om onze wijnen in grote aantallen te bestellen.

Wijnpakketten laten bedrukken

Onze wijnpakketten zijn ook te bedrukken! De wijnen worden verpakt in een houtenkist waarvan de bovenkant full colour te bedrukken is. Laat de houtenkist bedrukken met het logo van het bedrijf of laat een persoonlijke boodschap achter voor de ontvanger. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van de bedrukking voor de houtenkist? Laat dan onze grafische afdeling een ontwerp voor je maken die volledig aan je wensen voldoet.

Het is ook mogelijk om een persoonlijk kaartje aan de wijnfles toe te voegen. Ideaal om je boodschap duidelijk te maken!

Advies op maat

Heb je vragen of op een andere manier hulp nodig bij het bedrukken of kiezen van een geschenk voor de kerst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.