• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Gouden Prosecco in bedrukt geschenkblik

Basisprijs per stuk € 11,95 € 14,46 incl. BTW

Een prachtig geschenk, dit mooie ronde blik gevuld met een prachtig goudkleurige flesje Bottega Gold prosecco (200 ml). Het blik is daarnaast te personaliseren op wel 2 manieren, met een private label om de romp van het blik en met een originele dekselbedrukking geheel naar eigen ontwerp.

Gouden Prosecco in bedrukt geschenkblik

Een prachtig gepersonaliseerd blik met een heerlijke fles gouden prosecco

Geef een prachtig en alcoholisch geschenk weg!Perfect voor feestgelegenheden zoals oud en nieuw; dit prachtige blik wordt gevuld met heerlijke prosecco. Het blik is op 2 verschillende manieren te personaliseren, namelijk met een prachtige dekselbedrukking en met een fraai private label naar eigen ontwerp.

Gouden Prosecco: Bottega Gold

Bottega Gold is een elegant en frisse prosecco met een iets droge smaak. De druiven voor deze kwaliteitsprosecco zijn handgeplukt en met beleid geperst. 

Prosecco wordt exclusief in Italië gemaakt, in de regio Veneto, deze regio ligt ten noordoosten van Venetië. Prosecco wordt geproduceerd van de druif Glera, ookwel de Proseccodruif. 

Private label om de romp van het blik

Om de romp van het blik plaatsen wij een label dat je helemaal zelf kunt ontwerpen. Dit label komt, net zoals op de afbeelding, om de gehele romp en is erg goed zichtbaar. Hier is plaats voor een prachtig ontwerp, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo en een prachtig ontworpen achtergrond. Het ontwerp kan je zelf maken en aanleveren maar ook uitbesteden aan onze grafische afdeling. Ze zijn goed in staat om geheel naar jouw wensen een prachtig ontwerp te maken.

Personaliseer het deksel

De deksel is ook nog te personaliseren, dit maakt het blik helemaal af! De deksel is te bedrukken tegen een meerprijs van €0,65. Hier kan je net zoals bij het label het ontwerp zelf ontwerpen of laten ontwerpen.

Gouden Prosecco in bedrukt geschenkblik

Specificaties

Inhoud 200 ml fesje Bottega Gold Prosecco

Downloads

Gouden Prosecco in bedrukt geschenkblik

Info bedrukking

Het blik is op 2 verschillende manieren te personaliseren.

Om het blik plaatsen we een label, dit doen gratis voor je. Het ontwerp kan je zelf aanleveren maar ook laten ontwerpen, hiervoor rekenen wij eenmalig €27,50, dit zijn de ontwerpkosten.

Op het deksel is een bedrukking te plaatsen, hierbij komt een meerprijs kijken, deze bedraagt €0,65. Het ontwerp voor de dekselbedrukking is zelf te maken maar ook weer te laten ontwerpen, ook hiervoor rekenen wij eenmalig €27,50 ontwerpkosten.

Downloads

Gouden Prosecco in bedrukt geschenkblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Gouden Prosecco in bedrukt geschenkblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 11,95 (€ 14,46 incl. BTW)
100 € 11,25 (€ 13,61 incl. BTW)
250 € 10,95 (€ 13,25 incl. BTW)
500 € 10,25 (€ 12,40 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!