• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

In Holland staat een huis

Basisprijs per stuk € 26,95 € 32,61 incl. BTW

Hollandser dan dit wordt het niet: het Hollands grachtenpand. In dit typische grachtenpand kistje zitten de lekkerste stroopwafels aangevuld met stroopwafel likeur.

In Holland staat een huis

Hollands grachtenpand met heerlijke stroopwafels

Voor degene die het rood, wit en blauw van de Nederlandse vlag door hun aderen hebben stromen en het volkslied uit hun hoofd kennen: het Hollands grachtenpand. Een leuk houten kistje in de vorm van een typisch grachtenpand. In dit kistje vind je een echt Nederlands product: stroopwafels in een delfsblauwe verpakking. Aangevuld met een fles stroopwafel likeur is dit een leuk geschenk om weg te geven.

Inhoud kistje

  • Stroopwafels 10 stuks in toefzak
  • Stroopwafel likeur 35 cl

Koningsdag

Misschien denk je dat relatiegeschenken enkel rond Sinterklaas, Kerst en Pasen worden uitgedeeld. Maar niets is minder waar. Ook Koningsdag is een ideaal moment om je relaties te verrassen. Doe dit met een product dat ideaal past bij deze feestdag: iets typisch Nederlands dus. Het Hollands grachtenpand is een echt Nederlands geschenk waarmee jouw medewerkers, klanten of overige relaties tijdens Koningsdag zeker gaan genieten. Koningsdag is niet voor niets een feestdag, met dit product breng je dit feest naar de ontvanger.

Dit Hollands postpakket is ook erg geschikt om te versturen naar al je (potentiële) Internationale klantrelaties. Verras hen met een echt Hollandse lekkernij!

Personaliseren

Maak het kistje nog leuker door het te personaliseren: het is mogelijk om een persoonlijke kaart toe te voegen. Zo kun je jouw medewerkers bedanken voor hun harde werk of jouw klanten laten weten dat je blij met ze bent. De kaart is volledig te bedrukken zoals jij wilt. Ga je voor een echte koningsdag opmaak in het oranje? Kies je voor rood/wit/blauw of toch je eigen huisstijl?

De kaart wordt enkelzijdig bedrukt en kun je volledig zelf opmaken. Download de werktekening onder ‘specificaties’. Uiteraard kunnen wij je ook helpen bij het maken van beide ontwerpen! Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maakt onze creatieve afdeling voor jou een passend ontwerp.

In Holland staat een huis

Specificaties

Afmetingen 106 x 110 x 345 mm
Inhoud Stroopwafels 10 st. in toefzak, stroopwafel likeur 35 cl

Downloads

In Holland staat een huis

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor het toevoegen van een persoonlijke kaart worden eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

 

Downloads

In Holland staat een huis

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
In Holland staat een huis

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 26,95 (€ 32,61 incl. BTW)
100 € 25,95 (€ 31,40 incl. BTW)
250 € 25,45 (€ 30,79 incl. BTW)
500 € 24,95 (€ 30,19 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!