Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Kauwgom bedrukken met logo

Zet kauwgom in als relatiegeschenk of promotioneel product en laat de verpakking ervan bedrukken. Een pakje kauwgom in de huisstijl van jouw bedrijf is enorm veelzijdig en kan ingezet worden bij veel gelegenheden. Je kunt bij ons terecht voor kleine en grote oplages.

 • 6 producten

 • Pakje kauwgom met 6 stuks

  Pakje kauwgom met 6 stuks

  Vanaf € 0,55 € 0,67 incl. BTW
  Minimale afname: 500
 • Pakje kauwgom met 12 stuks

  Pakje kauwgom met 12 stuks

  Vanaf € 0,85 € 1,03 incl. BTW
  Minimale afname: 250
 • Pakje Sportlife kauwgom

  Pakje Sportlife kauwgom

  Vanaf € 0,95 € 1,15 incl. BTW
  Minimale afname: 100
 • Pakje Sportlife kauwgom met flap

  Pakje Sportlife kauwgom met flap

  Vanaf € 1,10 € 1,33 incl. BTW
  Minimale afname: 100
 • Zakje tennisballen kauwgom

  Zakje tennisballen kauwgom

  Vanaf € 1,15 € 1,39 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Koker met tennisballen kauwgom

  Koker met tennisballen kauwgom

  Vanaf € 1,49 € 1,80 incl. BTW
  Minimale afname: 120

Kauwgomverpakking met eigen bedrukking

Kauwgom met een zelf ontworpen verpakking. Wij maken het graag voor je, volledig naar jouw wensen. Plaats een eigen tekst, logo of ontwerp op de verpakking en je hebt een fantastisch promotioneel product dat in te zetten is bij diverse gelegenheden. Je kunt ze meegeven aan bezoekers, maar ook op evenementen en beurzen gebruiken om uit te delen. Een pakje kauwgom wordt nooit direct weggegooid maar is altijd een langere tijd in iemands bezit. Je zult dus meerdere keren met jouw merk je bevinden in de gedachten van de ontvanger. Op deze manier ontstaat een positieve associatie met jouw bedrijf of logo.

Zelf een eigen verpakking laten maken

Je kunt er voor kiezen een logo toe te voegen of eigen tekst, maar bij de meeste kauwgomverpakkingen kun je de verpakking ook een geheel eigen ontwerp geven. Dit ontwerp kun je zelf maken maar ook als je zelf niet de mogelijkheid hebt een ontwerp uit te werken is dit geen probleem. In dat geval neemt onze grafische afdeling, met hun jarenlange ervaring, het graag van je over. Ze maken dan, geheel naar jouw wensen, een passend ontwerp voor op de verpakking van jouw kauwgom. Zo kan je dus altijd een geheel eigen ontwerp laten maken!

Kauwgom met eigen verpakking voor veel gelegenheden

De kauwgom is in te zetten bij vele gelegenheden, denk aan beurzen, open dagen en evenementen. Geef de pakjes, die op een perfect manier jouw merk representeren, mee aan klanten en bezoekers. Het pakje zal bij hen meerdere keren terugkomen en zo ontstaat een zeer positieve associatie met jouw bedrijf.