Filter

Dropcadeaus met eigen (logo) bedrukking

Drop cadeau geven, een goed idee. Een leuk en lekker geschenk, op vele manieren te personaliseren. Je kunt onze dropsgeschenken bedrukken met een eigen logo of geheel zelf ontworpen bedrukking. Maak gebruik van de huisstijl van je organisatie of bedrijf en creëer een wel heel leuke en unieke giveaway.

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 23 producten

Hoog naar laag sorteren

Drop als giveaway of relatiegeschenk

Met een zakje drop of een andere leuk drop cadeautje kun jij medewerkers en zakelijke relaties verrassen! Kies voor heerlijke drop met logo als relatiegeschenk of als giveaway. Drop is een enorm veelzijdig weggevertje en kan altijd. Bij vrijwel al onze geschenkjes kun je de verpakking helemaal zelf ontwerpen. Het is in sommige gevallen zelfs mogelijk om de drop te bedrukken met logo! Het is dus een enorm sterk relatiegeschenk, het is lekker, leuk en ook nog eens mooi ontworpen naar de stijl van jouw bedrijf!

Drop met logo

Alle geschenken die je bij Geluk.com tegenkomt zijn te personaliseren. Daar bedoelen wij mee dat je de verpakking of het product zelf kunt bewerken of bedrukken. Hierbij is het mooi meegenomen dat wij een erg breed assortiment hebben. Van blikjes met drop die je kunt voorzien van een eigen label of dekselbedrukking tot kleine zakjes met de eherlijke Hollandse lekkernij. Hierdoor kun je altijd een unieke giveaway verkrijgen.

Een product gekozen en je wilt gaan ontwerpen? Op de productpagina's kun je de werktekening downoaden en je kunt meteen aan de slag. Kun je de werktekening niet vinden? Laat het ons even weten. Maak gebruik van de stijl van je bedrijf en creëer een waar promotioneel relatiegeschenkje. Wanneer je binnen jouw organisatie niet de mogelijkheid hebt om zelf een ontwerp te maken, kun je dat ook overlaten aan onze grafische afdeling. Ze maken dan, geheel naar jouw wensen, een mooi en passend ontwerp voor het door je gekozen product.