Filter

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Koffiekoekjes in eigen folie (full colour)

Groot aanbod koffiekoekjes verpakt in een eigen ontwerp folie. Full colour bedrukt! Verras klanten en bezoekers met een cadeautje bij de koffie: een koffiekoekje verpakt in een folie met daarop een persoonlijke boodschap en volledig opgemaakt in de huisstijl van de organisatie. Meer dan 15 soorten koffiekoekjes. Proeven? Bestel een proefpakket.

  • Producten 1-24 van 40

Koffiekoekjes in all-over bedrukt folie

Onze koffiekoekjes worden verpakt in een folie die wij bedrukken met een full colour print. Dit is een all-over bedrukking! Zo kun je de folie volledig naar wens vormgeven. Dus niet alleen een logo op een standaard kleur folie, maar koffiekoekjes verpakt in een folie volledig in jouw eigen huisstijl. Hieronder een aantal voorbeelden van koffiekoekjes in een all-over bedrukte folie:

Cafe noir in eigen foliecake orange in eigen folie creme doublie eigen folie

Eigen ontwerp folie bedrukking

Download de werktekening om jouw eigen ontwerp folie in op te maken. Houd bij het ontwerpen rekening met de sealrand aan beide zijden en een sealrand die omgevouwen zit aan de achterkant van het koffiekoekje. Zet de belangrijkste info gecentreerd op de voorzijde van de folie. Op de achterzijde is eventueel ruimte voor een korte tekst en/of ingrediëntenlijst.

Heb je hulp nodig bij het vormgeven van de folie voor jouw unieke koffiekoekjes? Wij helpen je graag! Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp folie. Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk van de folie. Pas na akkoord op de proef starten bij de productie van de koffiekoekjes.

De koffiekoekjes in all-over bedrukte folie zijn al verkrijgbaar vanaf 1.000 stuks.
Voor het bedrukken van de folie wordt eenmalig startkosten gerekend van € 99,00.