Filter

 • Gepersonaliseerde geschenken
 • Écht persoonlijk advies
 • Productie in eigen huis

Kauwgom met eigen bedrukking

Op zoek naar promotiemateriaal voor je bedrijf of organisatie? Wij hebben diverse promo snoep in ons assortiment, waaronder kauwgom. Laat je kauwgom bedrukken met een full colour opdruk die voldoet aan je wensen. Daarnaast hebben wij hebben diverse soorten en maten kauwgom verpakkingen. Bekijk met een frisse blik ons ruime aanbod van giveaways waar je op kunt kauwen.

 • 7 producten

 • Pakje kauwgom met 6 stuks

  Pakje kauwgom met 6 stuks

  Vanaf € 0,55 € 0,67 incl. BTW
  Minimale afname: 500
 • Pakje kauwgom met 12 stuks

  Pakje kauwgom met 12 stuks

  Vanaf € 0,85 € 1,03 incl. BTW
  Minimale afname: 250
 • Potje Mentos in eigen huisstijl

  Potje Mentos in eigen huisstijl

  Vanaf € 1,05 € 1,27 incl. BTW
  Minimale afname: 500
 • Pakje Sportlife kauwgom

  Pakje Sportlife kauwgom

  Vanaf € 0,95 € 1,15 incl. BTW
  Minimale afname: 100
 • Pakje Sportlife kauwgom met flap

  Pakje Sportlife kauwgom met flap

  Vanaf € 1,10 € 1,33 incl. BTW
  Minimale afname: 100
 • Zakje tennisballen kauwgom

  Zakje tennisballen kauwgom

  Vanaf € 1,15 € 1,39 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Koker met tennisballen kauwgom

  Koker met tennisballen kauwgom

  Vanaf € 1,49 € 1,80 incl. BTW
  Minimale afname: 120

Kauwgom bestellen

Bijna iedereen heeft regelmatig een kauwgompje in zijn of haar mond. De ene persoon natuurlijk wat vaker dan de andere. Het is tegenwoordig ook mogelijk om kauwgom bij ons te bestellen. Het speciale hieraan is dat de verpakkingen van de kauwgom naar wens gepersonaliseerd worden. Kauwgom bestellen doe je eenvoudig bij Geluk.com. Kies voor een verpakking met 6 of 12 stuks of kies voor één van de andere potjes, blikjes, zakjes of kokers. Er is genoeg keuze wat betreft soorten verpakkingen. Daarnaast is er ook nog een verschil tussen suikervrije kauwgom en niet-suikervrije kauwgom, bekijk onze producten dus goed.

Laat de kauwgom bedrukken

Alle verpakkingen zijn mogelijk te bedrukken. Kauwgom bedrukken kan op verschillende wijze, afhangend van welk soort verpakking er gebruik gemaakt wordt. De ene verpakking is volledig te ontwerpen/designen waar het bij de andere verpakkingen gaat om een label of topkaartje als toevoeging. Het ontwerp van de verschillende personalisatiemogelijkheden kan je bij ons aanleveren. Heb je hulp nodig bij het maken van een ontwerp? Laat ons creatieve team dan aan de slag gaan met het maken van een ontwerp die voldoet aan je wensen. Voordat we het product daadwerkelijk kauwgom bedrukken, sturen we eerst altijd een proefdruk. Na goedkeuring hiervan zullen wij beginnen met het bedrukken.

Promo snoep voor personeel of als giveaway

Geef je personeel of bezoekers van een evenement, beurs of ander zakelijk event een verfrissing. Kies ervoor om kauwgom in een gepersonaliseerde verpakking, met bijvoorbeeld eigen logo, weg te geven. Doordat iedereen wel gebruik maakt van kauwgom is dit een geschenk die geliefd zal zijn bij velen. Daarnaast is het ook een ontzettend leuk gebaar om promo snoep weg te geven. Promoot je bedrijf of organisatie door de verpakkingen te voorzien van je eigen logo of gehele huisstijl. Op deze manier krijg je een extra kans om de ervaring van personeel of gegadigden positief te beïnvloeden. 

Advies op maat nodig?

Ben je benieuwd naar hoe jij op de beste manier promotionele kauwgom of andere promotieartikelen kunt gebruiken?  Neem dan contact met ons op voor advies op maat wat betreft het gebruik maken van promotiemateriaal.