• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Slipperdag

Basisprijs per stuk € 7,55
Wie verras jij deze zomer met dit vrolijke, zomerse verzenddoosje? In het doosje vind je een mini slippertje met lekkere inhoud, helemaal in het thema zomer. Kies uit mini snoepijsjes of mini pepermuntjes als inhoud van het mini slippertje. Er zijn 5 vrolijke zomerse kleuren slippers en ze zijn te bestellen in assorti, dus gemixt.
Slipperdag

Fijne Slipperdagen!

Verras je klanten of personeel met dit zomerse verzenddoosje met lekkere inhoud. Kies uit mini pepermuntjes of mini ijsjes. Zo kom je de zomer wel door!

De mini slippertjes zijn er in 5 verschillende vrolijke kleuren en worden geleverd als assorti, dus gemixt. De kleuren die je kunt verwachten zijn: roze met witte stippen, roze met bloemen, roze met zonnetjes, blauw met bloemen en oranje met bloemen.

*Vraag naar de actuele levertijden.

Personalisatie mogelijkheden

Dit vrolijke zomer verzenddoosje kun je nóg persoonlijker maken door de inlay te personaliseren met je eigen logo. Upload simpelweg je logo in het juiste formaat en wij zorgen ervoor dat jouw logo op een mooie manier zal terugkomen in de inlay. Het doosje heeft een vierkant formaat en heeft de afmetingen van ongeveer 18,5 x 17,5 cm.

Slipperdag

Specificaties

Afmetingen Doosje: 18,5 x 17,5 cm, Slippertje: 7,8 x 3,8 cm
Inhoud Mini slippertje met snoepijsjes of pepermuntjes

Downloads

Slipperdag

Info bedrukking

Mogelijkheid tot personalisering:

Voor de bedrukking worden eenmalig instelkosten van €87,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. De kaartjes worden pas gedrukt nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Slipperdag

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Slipperdag

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,55
100 € 6,95
250 € 6,50
500 € 6,05
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!