• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Snoep dispenser

Basisprijs per stuk € 3,80

Verleid bezoekers naar je stand op een beurs met deze goed gevulde snoep dispenser!

Snoep dispenser

Snoep dispenser giveaway

Deze snoep dispenser is een zeer geschikt als promotie artikel! Plaats het in je stand en laat bezoekers genieten van de smaakvolle snoepjes. Een mooie gelegenheid om meteen een gesprek met hen aan te knopen. 

Maak deze snoep dispenser persoonlijk door het doosje te bedrukken met jouw ontwerp. Hoe komt jouw persoonlijke snoep dispenser eruit te zien? Voeg een logo, afbeelding, korte tekst toe of verwerk de kleuren van jouw huisstijl in het ontwerp. 

Natuurlijk kun je zelf een ontwerp maken op basis van het stramien. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een ontwerp voor jouw snoep dispenser? Laat het ons weten. Deel je wensen met ons in het keuzemenu hierboven en dan gaat onze creatieve afdeling ermee aan de slag. 

Je kunt de snoep dispenser natuurlijk ook weggeven als relatiegeschenk, of in jouw eigen bedrijf op de bali plaatsen. Wie geniet er nou niet van de smakelijke snoepjes. Waarmee de dispenser gevuld wordt bepaal jij uiteraard ook zelf! Wij hebben een ruime keuze aan snoep in ons assortiment, dus er zit voor ieder wat wils tussen! 

Snoep dispenser

Specificaties

Afmetingen 70 x 70 x 125 mm
Gewicht 22 gram
Inhoud divers snoep
Houdbaarheid op aanvraag

Downloads

Snoep dispenser

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de all-over full colour bedrukking van het display doosje wordt eenmalig instelkosten van €139,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Snoep dispenser

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Snoep dispenser

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 3,80
500 € 3,55
1000 € 3,35
2500 € 2,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!