• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Zakje jellysnoepjes

Basisprijs per stuk € 0,24 € 0,29 incl. BTW

Kies voor jellysnoepjes die bij jouw bedrijf passen! Maak het geschenk uniek door het zakje jellysnoepjes te bedrukken met jouw ontwerp!

Zakje jellysnoepjes

Zakje jellysnoepjes giveaway

Deel deze heerlijk zoete snoepjes uit aan relaties en bezoekers. Om het extra leuk te maken zijn deze jellysnoepjes in verschillende vormen verkrijgbaar! Vul hierboven je keuze in. De jellysnoepjes in kerstman- of paashaasvorm zijn seizoensproducten en dus niet het hele jaar verkrijgbaar. 

Je hebt de keuze uit een wit of transparant zakje jellysnoepjes. Het zakje jellysnoepjes worden gevuld met ca. 15 gram jellysnoepjes. De jellysnoepjes worden standaard geleverd in rood (aardbei), oranje (sinaasappel), geel (citroen) en groen (appel). Alleen de gummy beertjes worden ook in kleurloos (ananas) geleverd. 

De jellysnoepjes in hartvorm zijn enkel in het rood verkrijgbaar, de smiley enkel in het geel. De jellysnoepjes met kerstmanvorm worden in het rood en kleurloos geleverd. 

Wees orgineel en maak met behulp van het stramien hiernaast je eigen ontwerp voor het zakje jellysnoepjes! Zie je het niet zitten om zelf iets te ontwerpen? Upload het logo en deel je wensen en/of ideeën hierboven en dan gaat ons creatieve team ermee aan de slag! De bedrukking wordt uitgevoerd middels 4-c digital printing. 

Neem het zakje jellysnoepjes mee naar beurzen en evenementen. Dit geschenk valt goed in de smaak!

Bovengenoemde prijzen zijn per 100 stuks! (Dus 30 = 30 x 100 = 3000 stuks)

Zakje jellysnoepjes

Specificaties

Afmetingen 105 x 70 mm
Gewicht 15 gram
Inhoud ca. 15 gram jellysnoepjes
Houdbaarheid 12 maanden
Zakje jellysnoepjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het zakje wordt eenmalig instelkosten van €396,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Zakje jellysnoepjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Zakje jellysnoepjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?