• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Jellysnoepjes in verschillende vormen

Basisprijs per stuk € 0,25 € 0,30 incl. BTW

Jellysnoepjes in een vorm die bij jouw bedrijf past. Ook nog eens in gepersonaliseerde verpakking!

Jellysnoepjes in verschillende vormen

Jellysnoepjes in verschillende vormen giveaway

Heerlijk zoete snoepjes zijn natuurlijk altijd leuk om uit te delen. Om het extra origineel en leuk te maken zijn deze jellysnoepjes in verschillende vormen verkrijgbaar! Zie het keuzemenu hierboven. Jellysnoepjes in Kerstman- of Paashaasvorm zijn seizoensproducten en dus niet het hele jaar verkrijgbaar.

De jellysnoepjes worden standaard geleverd in rood (aardbeismaak), met uitzondering van de smiley (geel/citroensmaak), voetbal (kleurloos/ananassmaak) en Paashaas (mix van kleuren en smaken). Vanaf 200 kg per kleur zijn de snoepjes ook in andere kleuren/smaken verkrijgbaar. De keuze bestaat dan uit rood (aardbei), oranje (sinaasappel), geel (citroen), groen (ananas) en kleurloos (ananas). Vanaf 200 kg zijn de Paashaasjes ook in 1 kleur te krijgen. Vraag voor de kleuropties van de jellysnoepjes in verschillende vormen een offerte aan.

Maak met behulp van het stramien hiernaast je eigen ontwerp voor de verpakking van de jellysnoepjes in verschillende vormen. Als je het zelf ontwerpen niet ziet zitten, zal ons creatieve team je er graag bij helpen! Upload dan alleen een logo. De bedrukking wordt uitgevoerd middels 4-c digital printing. Het folie waarop je ontwerp wordt gedrukt is wit of transparant.

Jellysnoepjes in verschillende vormen

Specificaties

Afmetingen Auto, bus, vrachtwagen, Kerstman, Paashaas: 105 x 45 mm; Thanks: 120 x 45 mm; Duim: 84 x 63 mm; Hart, smiley, voetbal: 84 x 50 mm
Gewicht 12 gram
Inhoud ca. 12 gram jellysnoepjes
Houdbaarheid 12 maanden
Jellysnoepjes in verschillende vormen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de digitale bedrukking van de verpakking wordt eenmalig instelkosten van €396,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Jellysnoepjes in verschillende vormen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jellysnoepjes in verschillende vormen

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?