• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Klik-klak blikje met pepermunt

Basisprijs per stuk € 1,28 € 1,55 incl. BTW

Trakteer jouw relaties op een verfrissend geschenk! Het klik klak blikje wordt gevuld met een heerlijk portie pepermunt. Ideaal als geschenkblik in combinatie met persoonlijke bedrukking.

Klik-klak blikje met pepermunt

Klik-klak blikje met pepermunt kopen? Eigen bedrukking

Het klik-klak blikje met pepermunt is leuk als kleine attentie aan relaties en medewerkers, maar kan ook uitstekend gebruikt worden als weggevertje op beurzen en/of evenementen. 

Het klik-klak blikje met pepermunt is wit en wordt gevuld met ca. 23 gram pepermunt. Doordat je de deksel van dit blikje kunt bedrukken, maak je van dit klik-klak blikje met pepermunt een persoonlijk geschenk! 

De deksel van het blikje wordt middels digitaal printen full colour bedrukt. Wil jij een logo, korte tekst of afbeelding op het deksel? Het kan allemaal!

Weet je al precies hoe jouw klik-klak blikje met pepermunt eruit moet zien? Download het stramien en ga aan de slag met jouw ontwerp!

Indien gewenst kunnen wij ook een ontwerp voor jouw unieke klik-klak blikje met pepermunt maken. Het enige wat je hoeft te doen is jouw wensen met ons delen, dan zorgt ons creatieve team voor een mooi ontwerp. 

Door het formaat van het blikje, is het klik-klak blikje met pepermunt ideaal om overal mee naar toe te nemen. Elke keer als jouw relaties genieten van de heerlijke pepermuntjes, zullen ze terug denken aan jouw bedrijf!

 

Klik-klak blikje met pepermunt

Specificaties

Afmetingen Ø 57 x 25 mm
Gewicht 40 gram
Inhoud ca. 23 gram pepermunt
Houdbaarheid 36 maanden
Klik-klak blikje met pepermunt

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Het mini klik-klak blikje is wit en de deksel wordt middels digitaal printen full colour bedrukt.Voor de bedrukking van het blikje wordt eenmalig instelkosten van €59,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Klik-klak blikje met pepermunt

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Klik-klak blikje met pepermunt

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
144 € 1,28 (€ 1,55 incl. BTW)
288 € 1,13 (€ 1,37 incl. BTW)
576 € 1,08 (€ 1,31 incl. BTW)
1152 € 1,03 (€ 1,25 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!