• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Buisje snoep in eigen kaart

Basisprijs per stuk € 2,50 € 3,03 incl. BTW

Een te bedrukken reageerbuisje gevuld met mini choco's, pepermunt of groene erwtjes. De kaart is volledig te personaliseren, ideaal om te geven op een beurs of evenement.

Buisje snoep in eigen kaart

Per post of als give-away

Wil je iets unieks weggeven bij een mailing of als give-away? Dan is het buisje snoep in eigen kaart een leuk alternatief om te geven als vervanging van de standaard relatiegeschenken.

Kaart en buisje laten bedrukken

Het is mogelijk om de persoonlijke kaart met full colour opdruk te maken. Personaliseer het geheel naar wens in je eigen stijl. Hiervoor kan je een logo en tekst/wensen uploaden.

Daarnaast is het buisje snoep ook te personaliseren. Het is mogelijk om op het reageerbuisje een tekst of logo te drukken. Dit zorgt ervoor dat het reageerbuisje met snoep uitermate geschikt is om te gebruiken als promotiemateriaal. Er kan gekozen worden voor een opdruk van 1, 2, 3 of 4 kleuren. Een opdruk in 1 kleur is bij de standaardprijs inbegrepen. Een opdruk in 2, 3 of 4 kleuren is mogelijk tegen een kleine vergoeding.

Het is bij zowel de persoonlijke kaart als bij het buisje mogelijk om zelf je ontwerp te uploaden. Hulp nodig bij het ontwerp hiervan? Laat onze creatieve/grafische afdeling dan aan de slag gaan met het ontwerp.

Buisje snoep in eigen kaart

Specificaties

Afmetingen 148 x 93 x 17mm
Gewicht 30 gram
Inhoud ca. 13 gram mini choco's, pepermunt of groene erwtjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Buisje snoep in eigen kaart

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Het kaartje kan in fulll colour worden bedrukt. Voor het bedrukken van de kaart wordt eenmalig €59- in rekening gebracht.  

Daarnaast is het ook mogelijk het reageerbuisje in 1-4 kleuren te bedrukken. Voor de bedrukking van het reageerbuisje wordt eenmalig € 59,- per kleur instelkosten in rekening gebracht.

Wanneer er voor meer dan 1 kleur bedrukking gekozen wordt, komt er een meerprijs bij van 0,10 per kleur.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Buisje snoep in eigen kaart

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Buisje snoep in eigen kaart

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 2,50 (€ 3,03 incl. BTW)
500 € 2,00 (€ 2,42 incl. BTW)
1000 € 1,75 (€ 2,12 incl. BTW)
2500 € 1,60 (€ 1,94 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!