• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Jellysnoepjes in driehoekzakje

Basisprijs per stuk € 0,31 € 0,38 incl. BTW

Kies voor jellysnoepjes die bij jouw bedrijf passen! Maak het geschenk uniek door het zakje te bedrukken met een persoonlijke boodschap!

Jellysnoepjes in driehoekzakje

Jellysnoepjes in driehoekzakje Giveaway

Deel deze heerlijk zoete snoepjes uit aan relaties en bezoekers. Om het extra leuk te maken zijn deze jellysnoepjes in driehoekzakje verkrijgbaar in verschillende vormen! Vul hierboven je keuze in. De jellysnoepjes in kerstman- of paashaasvorm zijn seizoensproducten en dus niet het hele jaar verkrijgbaar. 

Je hebt de keuze uit een wit of transparant zakje. De jellysnoepjes in driehoekzakje worden gevuld met ca. 15 gram jellysnoepjes. De jellysnoepjes worden standaard geleverd in rood (aardbei), oranje (sinaasappel), geel (citroen) en groen (appel). Alleen de gummy beertjes worden ook in kleurloos (ananas) geleverd. 
De jellysnoepjes in hartvorm zijn enkel in het rood verkrijgbaar, de smiley enkel in het geel. De jellysnoepjes met kerstmanvorm worden in het rood en kleurloos geleverd. 

Wees orgineel en maak met behulp van het stramien hiernaast je eigen ontwerp voor het zakje! Zie je het niet zitten om zelf iets te ontwerpen? Upload het logo en deel je wensen en/of ideeën hierboven en dan gaat ons creatieve team ermee aan de slag! De bedrukking wordt uitgevoerd middels 4-c digital printing. 

Neem deze jellysnoepjes in driehoekzakje mee naar beurzen en evenementen. Dit geschenk valt goed in de smaak!

Jellysnoepjes in driehoekzakje

Specificaties

Afmetingen 70 x 65 mm
Gewicht 15 gram
Inhoud ca. 15 gram jellysnoepjes
Houdbaarheid 12 maanden
Jellysnoepjes in driehoekzakje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het zakje wordt eenmalig instelkosten van €396,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Jellysnoepjes in driehoekzakje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jellysnoepjes in driehoekzakje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?