• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Mojito kweekpakket

Basisprijs per stuk € 9,39 € 11,36 incl. BTW

Of je nou met de caravan op pad gaat, logeert in een luxe hotel of gewoon lekker in Nederland blijft, met dit alcoholvrije Mojito Pakket krijg je sowieso een geslaagde zomervakantie. Als je dit heerlijke pakketje opent waan je je helemaal op een zomerse vakantiebestemming.

Mojito kweekpakket

Proef de frisheid

Vraag aan 10 mensen welke cocktail als eerste in gedachte naar boven komt en 9 van de 10 zullen aangeven dat dat de Mojito is. Dit drankje is misschien wel de allerbekendste cocktail en dat is niet zo gek. De munt en limoen zorgen voor een verfrissende smaak die ideaal past bij temperaturen boven 25 °C. Nu het officieel zomer is, is het weer tijd voor heerlijke Mojito’s. In dit Mojito pakket vind je alles terug om zelf een heerlijke (alcoholvrije) Mojito te maken.

Do it yourself

In het pakket vind je twee zakjes Bolero Mojito mix, waarmee je 3 liter Mojito kan maken. Het mooie aan de Bolero zakjes is dat het vrij is van gluten en suikers. Daarnaast is het ook nog is vegan. Een feestje voor iedereen dus!

Maak de mojito af met munt die je zelf kunt kweken. Plant het kweeksetje met de bijgevoegde schep en voeg verse munt toe voor de meest frisse smaak. Om de allermooiste cocktails te maken, decoreer je ze met de opvouwbare parapluutjes die je in het doosje terugvindt.

Inhoud

  • 2 Bolero Mojito mix
  • Kweekreep munt (met eigen wikkel)
  • Schepje
  • 3 opvouwbare parapluutjes

Eigen wikkel

De kweekreep is te voorzien van een eigen wikkel. Hierdoor wordt jouw Mojito pakket echt custom-made. Het leuke aan deze eigen wikkel is dat je hiermee de zomerse sfeer nog veel meer kan uitstralen. Kies voor één van de standaard zomer ontwerpen en de vrolijkheid springt er uit. Ook is het mogelijk om zelf een ontwerp te maken. Laat zo, net voor de zomervakantie, je creatieve brein z’n werk doen en maak een tof ontwerp. De werktekening vind je onder het kopje ‘specificaties’.  Mocht je hier niet uitkomen helpt onze grafische afdeling graag met het maken van een origineel design. Geef je wensen en logo door en je ontvangt vanzelf een digitale proefdruk. Fijne vakantie!

Mojito kweekpakket

Specificaties

Afmetingen 180 x 170 x 28 mm
Gewicht 200 gram
Inhoud 2 Bolero Mojito mix, kweekreep munt (met eigen wikkel), schepje, 3 opvouwbare parapluutjes

Downloads

Mojito kweekpakket

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de wikkel wordt eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Mojito kweekpakket

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Mojito kweekpakket

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 9,39 (€ 11,36 incl. BTW)
100 € 9,10 (€ 11,01 incl. BTW)
250 € 8,86 (€ 10,72 incl. BTW)
500 € 8,69 (€ 10,51 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!