Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Gingerbread koekjes kopen

Koop unieke gingerbread koekjes als relatiegeschenk, promotiemateriaal of gewoon voor in het koekblik op kantoor. Deze heerlijke koekjes zijn volledig te personaliseren. Zelfs op het koekje zelf kan je jouw logo terug laten komen. Je vind hier de lekkerste koekjes in verschillende soorten en verpakkingen.

 • 4 producten

 • 12 gingerbread koekjes met logo in vensterdoos

  12 gingerbread koekjes met logo in vensterdoos

  Vanaf € 4,50 € 5,45 incl. BTW
  Minimale afname: 200
 • Gingerbread X-Mas Cookies

  Gingerbread X-Mas Cookies

  Vanaf € 4,20 € 5,08 incl. BTW
  Minimale afname: 150
 • Gingerbread Hou je Taai Taai koekjes

  Gingerbread Hou je Taai Taai koekjes

  Vanaf € 4,20 € 5,08 incl. BTW
  Minimale afname: 150
 • Gingerbread - EKaakjes

  Gingerbread - EKaakjes

  Vanaf € 4,20 € 5,08 incl. BTW
  Minimale afname: 150

Wat is een Gingerbread koekje?

Gingerbread koekjes komen oorspronkelijk uit de Verenigde Staten waar ze immens populair zijn. In Nederland wint de heerlijke versnapering ook snel terrein en daarom zien we ze steeds vaker voorbijkomen. Maar wat zijn Gingerbread koekjes nou eigenlijk? De koekjes zijn een beetje te vergelijken met speculaas, zoals wij dat kennen. Echter zijn ze een stuk zachter. Ze danken hun heerlijke en heel herkenbare smaak aan de gember en kaneel, die aanwezig is in het recept.

Gingerbread koekjes kopen

Gingerbread koekjes kopen? Wij hebben de heerlijke koekjes in verschillende verpakkingen, van groot tot klein. De versnaperingen zijn te koop in leuke vensterdoosjes, maar ook los in grote getalen te bestellen. Zo kun je altijd gingerbread koekjes kopen die aansluiten bij je wensen.
Naast gingerbread koekjes zijn er nog veel meer lekkere versnaperingen voor op kantoor, zoals koffiekoekjes en gepersonaliseerde stroopwafels.

Promotiemateriaal Gingerbread koekjes

Gingerbread koekjes met eigen logo zijn erg geschikt om weg te geven als promotioneel product voor jouw merk. Het is mogelijk om de lekkernijen volledig te personaliseren zoals je zelf wilt. Zo kan je de verpakking bedrukken in je huisstijl of in een ander ontwerp. Wat de koekjes echt uniek maakt, is dat je jouw logo zelfs op de koekjes kan plaatsen. Dat is pas opvallen! Zo heb je volledig origineel promotiemateriaal. Geef het als relatiegeschenk of deel het uit tijdens een evenement, open dag of beurs. Dit top geschenk versterkt jouw merk op een lekkere en aantrekkelijke manier.

Heb je een leuk idee voor een ontwerp, maar wat hulp nodig bij de uitwerking? Geen probleem. Onze grafisch vormgevers helpen je graag! Geef je wensen door, upload je logo en ze meteen aan de slag voor een tof ontwerp op jouw gingerbread koekjes.