Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Kerst mailing - Verstuur kerstgeschenken per post

Verras je personeel of zakelijke relaties met een deze kerst met een origineel kerstgeschenk op de deurmat. Kies uit een heerlijk taartje met persoonlijke kaart, kerstchocolade of echt kerstboomstekje in persoonlijk doosje. Dit, en nog veel meer, werken we met liefde voor je uit. We ondersteunen je graag in het ontwerpen en samenstellen van je geschenk. Advies nodig? Neem vrijblijvend contact op!

Kerstgeluk door de brievenbus

 • 4 producten

 • Thee in verzenddoosje

  Thee in verzenddoosje

  Vanaf € 4,95 € 5,99 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Flessenpost in verzenddoosje - Kerst

  Flessenpost in verzenddoosje - Kerst

  Vanaf € 4,85 € 5,87 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Pieken met Kerst verzenddoosje

  Pieken met Kerst verzenddoosje

  Vanaf € 4,95 € 5,99 incl. BTW
  Minimale afname: 15
 • Kersttaartje op de mat

  Kersttaartje op de mat

  Vanaf € 4,95 € 5,99 incl. BTW
  Minimale afname: 24

Kerstgeschenk via de post

Kies uit een van onze aantrekkelijke,veelzijdige en originele kerstgeschenken verstuur deze via de post naar al je personeel, klanten of zakelijke relaties. We ondersteunen je bij elke stap in het bestelproces, van geschenkadvies tot en met het ontwerp en personalisatie van je geschenk.

Lever een adressenbestand bij ons aan en we zorgen ervoor dat elk geschenk op tijd bij de ontvanger op de deurmat ploft. Een kerstgeschenk op de deurmat met personalisatie wordt altijd goed ontvangen!

Unieke kerstgeschenken op maat

Onze klanten en producten staan altijd op plek één! We steken elk jaar enorm veel tijd in het door ontwikkelen van onze bestaande producten en uitbreiden van ons assortiment met nieuwe leuke geschenken. Je kan er vanuit gaan dat de geschenken die je bij ons kunt bestellen een grote, en bovendien, geschenkwaarde vertegenwoordigen.

Voor onze kerst mailing geschenken kan je kiezen uit een divers aanbod. Kies bijvoorbeeld voor onze unieke verzenddoosjes met kerstchocolade of een kerstboomstekje. Of ga voor een prachtig bedrukt blikje gevuld met een persoonlijke kaart en wat lekkers. De keuze is aan jou!

Advies nodig? Onze geluksadviseurs staan voor je klaar en helpen je graag aan het perfecte kerstgeschenk. We zijn zelfs in staat om buiten ons assortiment om geschenken op wens samen te stellen. Je kunt altijd vrijblijvend geschenkadvies opvragen!

Gepersonaliseerd geschenk op de deurmat

Al onze geschenken zijn aan te passen naar wens. Elk geschenk heeft zijn eigen unieke eigenschappen die je aan kunt passen, van labels en stickers tot volledige bedrukkingen en meer…

Zo zorg jij ervoor dat je een uniek en zeer memorabel geschenk aflevert bij al jouw gelukkige ontvangers. Het ontwerp voor de personalisering kan je altijd helemaal zelf maken, na downloaden van onze makkelijk te gebruiken werktekening. Maar je kunt ook een van onze aantrekkelijke standaardontwerpen kiezen en hier je logo aan toevoegen of schakel onze creatieve afdeling in, stuur je wensen naar ons op, en je verkrijgt een custom made uniek ontwerp!