Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Paaschocolade - Chocolade cadeau's / geschenken voor Pasen

Op zoek naar een uniek cadeau van chocolade om met Pasen weg te geven? Bij Geluk.com kun je chocolade relatiegeschenken bedrukken met je eigen logo en geheel in de stijl van jouw bedrijf. Lever zelf het ontwerp aan of laat dit over aan onze grafische afdeling.  Ook wanneer je kleine oplages nodig hebt kun je bij ons terecht. 

 • 4 producten

 • Paaseieren in geel verzenddoosje

  Paaseieren in geel verzenddoosje

  Vanaf € 4,25
  Minimale afname: 25
 • Mini Tony's Chocolonely in geschenkblik

  Mini Tony's Chocolonely in geschenkblik

  Vanaf € 4,45
  Minimale afname: 25
 • Johnny Doodle paaspakket

  Johnny Doodle paaspakket

  Vanaf € 5,15
  Minimale afname: 50
 • Paastelegram

  Paastelegram

  Vanaf € 5,95
  Minimale afname: 25

Paaschocolade als uniek geschenk

Met Pasen wordt er veel chocolade gegeten. Het is de tijd van de narcissen, lichte kleuren, de paashaas en natuurlijk de chocolade paaseitjes. Vooral paaseitjes en chocolade paashazen zie je veel voorbij komen. Het is een leuk moment om personeel of relaties te verassen mooi relatiegeschenken voor Pasen. Dit kan op een hele unieke manier met een persoonlijke boodschap van jouw bedrijf op het geschenk.

Breed assortiment

Binnen ons assortiment heb je alle ruimte om een mooi paasproduct uit te zoeken en hier een geschenk in jouw huisstijl van te maken,  met een unieke boodschap. De Paaschocolade kan gepersonaliseerd en al geleverd worden in vele soorten en maten. Van bijvoorbeeld een mini paashaas met eigen label tot in de vorm van een paastelegram waarbij je zelf de letters voor in het telegram kunt kiezen.

Eigen Design

Onze Paasgeschenken zijn stuk voor stuk te personaliseren. Ze zijn te voorzien van een eigen logo en tekst met een van onze vier mooie Paasontwerpen. Ook kun je het ontwerp helemaal zelf aanleveren of je ideeën doorgeven aan onze grafische afdeling die er dan een mooi ontwerp van zullen maken.