• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Gingerbread - EKaakjes

Basisprijs per stuk € 4,65 € 5,63 incl. BTW

Speciaal voor het EK-voetbal: Onze 'EKaakjes'! De koekjes zijn speciaal ontwikkeld voor het EK van 2024 dat wordt gehouden in Duitsland. Het is mogelijk de doos en de EKaakjes te voorzien van eigen logo.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Gingerbread - EKaakjes

Ekaakjes in speciale 'Oranje'-verpakking

Speciaal voor het aanstaande EK-2024 heeft onze grafische afdeling uitgepakt en de WKaakjes ontwikkeld! Deze gingerbread koekjes in speciale doos ontworpen naar de stijl van het Nederlands Elftal hebben de perfecte naam 'WKaakjes' gekregen.

Perfecte aanvulling op EK-2024

Deze WKaakjes zijn perfect om bijvoorbeeld uit te delen bij voetbalwedstrijden of andere sportevenementen. Heel Nederland zal deze zomer weer oranje gekleurd zijn. En daar passen jouw WKaakjes met jouw logo perfect bij. Zo kan je op een wel heel leuke en originele manier jouw merk onder de mensen brengen!

Het EK van 2024

Het WK van 2022 is er eentje om nooit te vergeten en zeker ook eentje zoals er nog nooit is geweest. Het EK vindt plaats in Duitsland van 14 juni tot en met zondag 14 juli. Al met al is dat natuurlijk geen reden voor ons kleine landje om niet volle bak aan te zetten voor de felbegeerde EK-titel. Na in het verleden 1x het EK gewonnen te hebben, is het tijd voor een nieuwe winst.

Logo op de EKaakjes

Op de koekjes en op de doos kan je zelf nog aanpassingen doen. Zo kan de doos voorzien worden van jouw logo, maar ook de koekjes zelf! Stuur je logo in en wij drukken het haarscherp op de doos en de koekjes.

Gingerbread - EKaakjes

Specificaties

Afmetingen Formaat van het doosje: 18 x 12,5 x 1,6 cm
Gewicht 40 gram
Inhoud 8 WKaakjes

Downloads

Gingerbread - EKaakjes

Info bedrukking

Mogelijkheid tot personalisatie:

Op het doosje én op de koekjes kan een logo gedrukt worden, hiervoor rekenen wij eenmalige instelkosten. Deze instelkosten bedragen €37,50.

Downloads

Gingerbread - EKaakjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Gingerbread - EKaakjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
150 € 4,65 (€ 5,63 incl. BTW)
400 € 4,54 (€ 5,49 incl. BTW)
800 € 4,30 (€ 5,20 incl. BTW)
1600 € 4,20 (€ 5,08 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!