Ben jij al summerproof? Scoor coole zomergeschenken voor warme relaties!
  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Gingerbread - EKaakjes

Basisprijs per stuk € 4,50

Speciaal voor het EK-voetbal: Onze 'EKaakjes'! De koekjes zijn speciaal ontwikkeld voor het speciale EK van 2021 dat in 12 verschillende landen in Europa wordt gehouden. Het is mogelijk de doos en de EKaakjes te voorzien van eigen logo.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Gingerbread - EKaakjes

EKaakjes in speciale 'Oranje'-verpakking

Speciaal voor het aanstaande EK-2021 heeft onze grafische afdeling uitgepakt en de EKaakjes ontwikkeld! Deze gingerbread koekjes in speciale doos ontworpen naar de stijl van het Nederlands Elftal hebben de perfecte naam 'EKaakjes' gekregen.

Perfecte aanvulling op EK-2021

Deze EKaakjes zijn perfect om bijvoorbeeld uit te delen bij voetbalwedstrijden of andere sportevenementen. Heel Nederland zal deze zomer weer oranje gekleurd zijn. En daar passen jouw EKaakjes met jouw logo perfect bij. Zo kan je op een wel heel leuke en originele manier jouw merk onder de mensen brengen!

Het EK van 2021

Het EK dat er deze zomer aankomt is een speciaal EK. Allereerst is het EK een jaar verplaatst vanwege de coronacrisis, maar ook gaat ons kleine maar sterke landje eindelijk weer strijden om de EK-titel, waarvoor het weer eens een serieuze kandidaat is, maar de organisatie is ook anders dan ooit!

Dit EK is namelijk het eerste EK dat door heel Europa gespeeld gaat worden, eerst mocht dat nooit omdat 1 land het moest organiseren maar hier is een einde aan gekomen. Zo wordt het EK nu gezamenlijk georganiseerd door wel 12 landen! Nederland is 1 van de landen en in de Johan Cruijff ArenA worden maar liefst 3 groepswedstrijden gespeeld en 1 achtste finale. De halve finales en de finale worden in London gespeeld, de finale op het heilige gras van Wembley.

Logo op de EKaakjes

Op de koekjes en op de doos kan je zelf nog aanpassingen doen. Zo kan de doos voorzien worden van jouw logo, maar ook de koekjes zelf! Stuur je logo in en wij drukken het haarscherp op de doos en de koekjes.

Gingerbread - EKaakjes

Specificaties

Afmetingen Formaat van het doosje: 18 x 12,5 x 1,6 cm
Gewicht 40 gram
Inhoud 8 EKaakjes
Gingerbread - EKaakjes

Info bedrukking

Mogelijkheid tot personalisatie:

Op het doosje én op de koekjes kan een logo gedrukt worden, hiervoor rekenen wij eenmalige instelkosten. Deze instelkosten bedragen €37,50.

Gingerbread - EKaakjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Gingerbread - EKaakjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
150 € 4,50
400 € 4,39
800 € 4,15
1600 € 4,05
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!