Filter

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Originele giveaways voor beurs of open dag

Originele giveaways, promotieartikelen of relatiegeschenken nodig voor een beurs of open dag? Bij Geluk.com ben je aan het juiste adres! Bezoekers op een open dag een leuke giveaway met een logo meegeven is meer dan een gebaar. Het juiste product en het personaliseren met een eigen tekst en/of logo zorgt voor een beleving van de ontvanger. Zorg dat de naam van je organisatie of bedrijf wordt onthouden. Hieronder wat voorbeelden van items die vaak voorkomen bij beurzen en open dagen van scholen, bedrijven en instellingen. Bel gerust voor een advies op maat, wij denken graag mee voor een passende giveaway.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Beurzen en open dagen

Wanneer je deelneemt aan een beurs of open dag dan wil je graag zoveel mogelijk van je bedrijf of organisatie laten zien. Je wilt je goed positioneren en flink opvallen. Je beursstand is hierbij natuurlijk belangrijk. Maar ook de juiste giveaways kunnen hierbij helpen. Onderscheid je zelf met een uniek geschenkje bedrukt met je eigen logo, tekst of geheel in eigen huisstijl.

Veel van onze producten kunnen ook zeer goed ingezet worden in combinatie met een leuke actie. Zo kun je bezoekers naar je stand trekken! Neem gerust contact op met onze adviseurs om samen een passend product te bedenken. Dit product kun je vervolgens helemaal op maat maken met een eigen bedrukking.

Bedrukken met logo, tekst of geheel eigen ontwerp

Vrijwel al onze giveaways kunnen wij leveren met een logo, tekst of een geheel eigen ontwerp. Wij leveren een werktekening aan voor het product en je kunt vervolgens zelf een ontwerp maken. Beschik je niet over voldoende mogelijkheden? Dan helpen we je graag. Op basis van jouw logo, tekst en huisstijl maken wij een mooi design waardoor je zeker goed voor de dag zult komen!

Voor scholen en onderwijsinstellingen

Wanneer je als school, scholengemeenschap of onderwijsinstelling op een open dag aanwezig bent wil je graag op een positieve manier de aandacht trekken. Unieke giveaways of geschenken zijn hierbij een erg sterk middel. Veel bezoekers komen af op leuke giveaways, vervolgens kun je ze kennis laten maken met jouw organisatie. Goede reclame voor je school maken. Daarnaast kan een leuke giveaway ook na de open dag nog de aandacht vestigen op jouw school. Een bedrukt pakje kauwgom zal men later nog gebruiken, hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld een bedrukt flesje water. Meer dan eens wordt dit thuis opnieuw gevuld.