Filter

 • Gepersonaliseerde geschenken
 • Écht persoonlijk advies
 • Productie in eigen huis

Snoeppot bedrukken met logo

Een snoeppot bedrukken, geef een leuk cadeau vol lekkernijen! Er zijn genoeg mogelijkheden: een Hollandse snoeppot met drop voor al je buitenlandse relaties, een snoeppot met Celebrations wanneer je iets te vieren hebt. Maar ook voor elke feestdag kun je een snoeppot met je eigen logo of opdruk bestellen. Voor Pasen bestel je een pot gevuld met paaseitjes. Op Koningsdag ga je voor oranje pepermunt. Of strooigoed voor de Sinterklaasperiode. Maar ook tal van andere vullingen zijn mogelijk. Grote en kleine potten met een inhoud naar keuze: voor elk budget een snoeppot!

 • 2 producten

 • Snoeppot met drop - eigen ontwerp label

  Snoeppot met drop - eigen ontwerp label

  Vanaf € 11,25 € 13,61 incl. BTW
  Minimale afname: 10
 • Weckpot met yoghurtgums

  Weckpot met yoghurtgums

  Vanaf € 11,05 € 13,37 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Snoeppotten bedrukken met logo - vulling naar keuze

Een snoeppot bedrukken met je logo of een persoonlijke tekst. Het geeft een leuk geschenk voor elk moment, evenement of voor eem thema- en feestdag. Een heerlijke snoeppot vol met lekkernijen. Kies je eigen vulling en laat de snoeppot bedrukken met een logo, korte tekst of eigen design. Zo kun je jouw boodschap perfect overdragen.

Snoeppot als relatiegeschenk

Bedank klanten en relaties voor de samenwerking met een bedrukte snoeppot vol lekkernijen. Kies een vulling die past bij jullie organisatie! Een relatiegeschenk geven rond de feestdagen? Laat de snoeppot of stolp dan vullen met strooigoed, paaseitjes, of schoolkrijtjes. Relaties zullen de snoeppot niet alleen waarderen, maar ook ergens neerzetten. Zo komt jouw naam vaker terug.

Wil je de snoeppotten met bedrukking versturen naar alle vestigingen of al je klanten en relaties? Dit kunnen wij voor je regelen. Geef ons een adressenbestand en wij verzorgen de volledige verzending. Met onze speciale verzenddozen en vervoerders versturen wij jaarlijks duizenden bedrukte snoeppotten naar tevreden klanten.

Eigen bedrukking

De snoeppotten en stolpen voorzien wij van een eigen bedrukking. Dit kan een logo, korte tekst of eigen ontwerp bedrukking zijn, als sticker of directe opdruk, op de deksel of zijkanten. Leuk idee voor de bedrukking? Neem dan contact met ons op. Ons creatieve team maakt dan voor jou een passend ontwerp.