Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Dag van de Thuiswerker

Op de dag van de thuiswerker heb je de kans je waardering uit te spreken tegenover alle thuiswerkers. We hebben met z’n allen het thuiswerken ontdekt en een velen werken nog altijd vanuit huis. Zet de thuiswerkers in het zonnetje op 16 maart 2022 en geef ze een dag van de thuiswerker geschenk. Zo laat je weten dat je de thuiswerkers zeker niet uit het oog verloren hebt en juist enorm waardeert. Bekijk hieronder onze thuiswerk geschenken.

 • 1 Item

 • Borrelkistje met bier

  Borrelkistje met bier

  Vanaf € 11,15
  Minimale afname: 10

Geschenken voor thuiswerkers

Bijna heel Nederland ontdekte het in 2020; thuiswerken. Dit deden een hoop mensen al maar dankzij 2020 werken er nog meer mensen thuis, en een deel zal dit ook permanent blijven doen. Dit betekent niet dat we de thuiswerkers zomaar vergeten zijn. Hiervoor is op 16 maart de Dag van de Thuiswerker in het leven geroepen.

Op de Dag van de Thuiswerker zetten we alle thuiswerkers in het zonnetje! Laat als bedrijf weten dat ze enorm gewaardeerd zijn en verras de thuiswerkers met een  prachtig geschenk, bijvoorbeeld een gepersonaliseerd thuiswerk borrelpakket.

Thuiswerk pakketten voor medewerkers

Zit een deel van je personeel thuis? Spreek je waardering uit en geef een prachtig thuiswerk pakket voor je medewerkers. Onze geschenken en thuiswerk pakketjes zijn stuk voor stuk naar wens aan te passen met custom bedrukkingen met eigen logo, huisstijl en tekst.

Thuiswerk borrelpakket

Één van onze echte aanraders zijn de thuiswerk borrelpakketten. Dit zijn prachtige wijnkistjes gevuld met een heerlijk product, bijvoorbeeld borrelnootjes en doritos, en een fles wijn of prosecco van het kwaliteitsmerk Bottega.

Op het deksel van de kistjes kan je bovendien een mooie bedrukking laten plaatsen, volledig in kleur en geheel naar eigen ontwerp. Ook kunnen we op aanvraag een persoonlijke kaart in de borrelkistjes voor de thuiswerkers verstoppen.

Eigen design bedrukking

Alle geschenkjes voor je thuiswerkend personeel kan je volledig aanpassen naar wens met een bedrukking, sticker of label, opgemaakt in de huisstijl van je bedrijf of onderneming. Het ontwerp voor de personalisering kan je altijd zelf maken, hier hebben we werktekeningen voor klaargezet.

Onze grafische afdeling kan hiernaast ook een ontwerp voor je maken. Geef je wensen en je logo aan ons door en we maken een prachtig ontwerp voor je, geheel naar wens. Voordat we je geschenken gaan produceren sturen we altijd eerst een digitale proefdruk vooraf. Pas na goedkeuring hiervan gaan we over tot het produceren van je geschenken.

Thuiswerk geschenkadvies

Vragen of de mogelijkheden van onze geschenken of personalisatiemogelijkheden? Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen met onze geluksadviseurs. We hebben ruime ervaring en kennis over onze geschenken, mogelijkheden en helpen je graag verder met een flinke dosis creativiteit en inspiratie. We staan voor je klaar!