Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

WK geschenken

Viva Hollandia. We zijn er weer bij en dat is prima! Het WK 2022 staat voor de deur en het Nederlands Elftal is natuurlijk weer van de partij. Op 21 november begint dit voetbalspektal dat je niet zomaar voorbij mag laten gaan. Verras je collega's en klanten met leuke WK geschenken en speel in op de oranjekoorts!

Sterspelers

 • 1 Item

 • Vier het WK

  Vier het WK

  Vanaf € 11,35
  Minimale afname: 10

WK geschenken

Scoor jij net als Memphis Depay, Georginio Wijnaldum, Davy Klaassen of een van onze andere toppers dit WK met een tof oranje WK geschenk?

Nu de straten oranje beginnen te kleuren en de oranje koorts oploopt is het een leuk moment om jouw collega’s, klanten of overige relaties te verrassen met WK geschenken. Kleur met jouw bedrijf mee met het Nederlands elftal en geef oranje cadeaus met een verhaal. Met ons ruime assortiment zit er voor alle oranje supporters wel wat leuks tussen. We hebben verschillende oranje pakketten samengesteld die perfect van pas komen tijdens de eerste, tweede en zeker de derde helft.

Actuele WK geschenken

En dit mag je natuurlijk niet missen. Geef WK geschenken cadeau aan je collega’s of aan nieuwe en potentiële klanten. Zo speel je handig in op de actualiteit. Een relatiegeschenk omtrent een bepaald thema scoort altijd goed, dus het geven van WK geschenken is met het einde van het jaar in zicht het perfecte cadeau. Wie weet tillen onze jongens op zondag 18 december de beker eindelijk, na 3 verloren WK finales, een keer omhoog en wordt dit een onvergetelijk toernooi. Jouw oranje geschenk zal dan natuurlijk niet snel vergeten worden!

Persoonlijke oranje geschenken

Net als dat spelers hun achternaam op hun wedstrijdshirt bedrukt hebben, kan jij ook jouw WK artikelen bedrukken. Laat zien dat je net zo goed omgaat met relaties, klanten en personeel als onze Louis van Gaal. "That's another cook!" 

De bedrukkingsmogelijkheden zijn eindeloos. Laat bijvoorbeeld jouw logo op een product of doos bedrukken of ga voor een echt oranje ontwerp waarop je een succesboodschap meegeeft. Alles is mogelijk. Mocht je er niet uit komen met je ontwerp dan hebben een aantal creatieve spelers opgesteld staan die voor jou de mooiste designs naar wens maken.

Heb je vragen over onze WK geschenken? Of zou je verschillende WK artikelen willen combineren? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze geschenkbedenkers. Zij staan altijd klaar voor een succesvol één-tweetje.

WK 2022 Qatar: november en december

Dit WK is een zoals er nog nooit geweest is, maar dat zal hem niet minder memorabel maken! Vanwege de hete weersomstandigheden in de zomer van Qatar is er gekozen voor een WK format dat plaats heeft in de winter van 2022.

Het WK start op maandag 21 november en de finale, waar Louis van Gaal onze mannen naartoe gaat loodsen, wordt gespeeld op zondag 18 december.