Filter

We zijn helaas door onze Sinterklaasvoorraden heen. Het is daarom niet meer mogelijk een directe bestelling voor Sinterklaas te plaatsen.
 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Groeiende Groeten

Breng relaties tot bloei met onze greengifts. Verras klanten en relaties met een culinaire bloemboeket, bezorgd op de deurmat: met de Groeiende Groeten!. Of schenk een van onze leuke groene giveaways: een eierdoosje met voorjaarsbloembollen, voor het zonnetje op kantoor, of 'kweek je eigen geluk', met een geluksklaverkweeksetje.

 • 1 Item

 • Koffieplant in voorraadblik

  Koffieplant in voorraadblik

  Vanaf € 11,15
  Minimale afname: 50

Met de Groeiende Groeten... Een assortiment met diverse groene geschenken: van diverse zakjes bloembollen om uit te delen op een beurs of evenement tot complete kweeksets in postgeschikte geschenkverpakkingen. 

Kweek, Bloei & Smul - eetbare bloemen

Onze kweekreep is een kant-en-klare kweekset, waarmee jij zelf een culinair bloemboeket kweekt. Zo schenk je klanten en relaties een culinair hoogstandje op het bureau! De kweekset bestaat uit een grandtablet, waterdicht kweekzakje en zaden voor eetbare bloemen. Zet het zakje op, bevochtig het met lauw water tot de aarde loskomt en geef het bakje een mooie plek op je bureau. Breng je relaties tot bloei! 

Naast eetbare bloemen kan de kweekreep ook worden samengesteld met andere bloemen, kruiden en zelfs groenten.

Groeiverwachting

Na ca. 10 - 14 dagen ontkiemen de zaden van de eetbare bloemen en na ca. 3 weken zie je de eerste bloempjes. Het boeket is eetbaar en bevat diverse bloemen met smaken die variëren van kruidig en pittig tot zacht. De eetbare bloemen kun je gebruiken als garnering bij een salade, soep of verwerken in een ijsklontje.

Waar moet je op letten bij het gebruik van eetbare bloemen? 

 • Bewaar geplukte bloemen in een papieren zakje in de lade van de koelkast
 • Fris de bloemen voor de maaltijd op door ze een half uurtje in ijswater te leggen
 • Maak ze daarna schoon: verwijder (afhankelijk van de soort) kroontje, bloembodem, het witte gedeelte van de bloemblaadjes, hartje, stamper, en de kelkbladeren (de blaadjes onder de bloemblaadjes).
 • Droog de bloemen daarna op een stukje keukenpapier, dep ze voorzichtig droog en laat ze vervolgens nog even nadrogen.

Tip! Je kunt de bloemen ook laten drogen. Een aantal dagen op een warme, luchtige plaats. De gedroogde bloemen kun je vervolgens verwerken in olie of azijn, of er een geurige suiker van maken. 

Kweek je eigen Geluk!

Met dit geluksklaver kweeksetje schenk jij klanten, relaties, personeel en collega's een portie geluk. Zo kweekt iedereen zijn/haar eigen geluk! De geluksklaver kweekset is verkrijgbaar in diverse vormen: verpakt in een transparant zakje, blikje, potje, postgeschikt doosje of full colour bedrukt zaadzakje. Zo is er voor elk budget een passend klavertje vier geschenk!

Het geluksklaver kweeksetje bestaat uit een turftabletje en uiteraard de klaverbollen. Afhankelijk van de verpakking bevat het kweeksetje ook nog een plastic potje. 

Een hart voor... Leafplantje

Een wel heel bijzonder plantje, dat staat voor een leven vol vuur, passie en vreugde. Dit hartvormige plantje, ook wel leafplantje, sluit je direct in je hart! Schenk het hartplantje aan personeel en collega's met een 'hart voor de... zorg of zaak' bijvoorbeeld. Een groen geschenk met een bijzondere boodschap! 

Je haalt het plantje uit de verpakking en poot het over in de aarde, in een mooi potje. Het blad zal zich wortelen en voor je het weet ontstaan er nieuwe scheuten. 

Het leafplantje is verkrijgbaar in een postgeschikte geschenkverpakking  en als giveaway in een zinken emmertje.