• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Paasreep met chocolade eieren

Basisprijs per stuk € 4,95

Een heerlijke chocolade reep van Hands Off My Chocolate in een mooi doorzichtig zakje gevuld met heerlijke paaseitjes. Maak het lekkere paasgeschenkje extra leuk door het kaartje op te maken met een eigen ontwerp en logo.

Paasreep met chocolade eieren

Heerlijke chocolade in persoonlijke verpakking

Een heerlijk geschenkje om bijvoorbeeld weg te geven op de werkvloer aan je personeel of om relaties mee te verblijden. Een doorzichtig zakje wordt gevuld met heerlijke massieve chocolade paaseieren en met een heerlijke chocolade reep van het kwaliteitsmerk Hands Off My Chocolate.

Hands Off My Chocolate

Heerlijke Belgische chocolade van Hands Off My Chocolate. De repen zijn door het merk zelf verkozen tot de lekkerste van de wereld en zijn speciaal ontworpen om te delen. Hands Off My Chocolate is begonnen in 2013 en groeit razendsnel dankzij de verrukkelijke repen en grote variatie aan smaken. Met de repen garandeer je een genietmoment voor iedereen!

Zaktag naar eigen ontwerp

Het geschenkje is extra leuk wanneer er een persoonlijk tintje aan vast zit. De zaktag die we vastmaken aan het doorzichtige zakje kan je helemaal naar wens opmaken. Je kunt kiezen uit 1 van de 4 standaardontwerpen die we voor je klaargezet hebben en hier een logo aan toevoegen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het kaartje helemaal zelf te ontwerpen of schakel onze grafische indeling in voor een geheel origineel ontwerp.

Paasreep met chocolade eieren

Specificaties

Inhoud 1 reep Hands Off My Chocolate en chocolade paaseieren
Houdbaarheid ca. 12 maanden

Downloads

Paasreep met chocolade eieren

Info bedrukking

Mogelijkheden tot personalisering:

Dit lekkere geschenk is te personaliseren met een zaktag. Deze zaktag kan worden opgemaakt door je eigen logo toe te voegen aan een van onze standaard ontwerpen. Om het nog persoonlijker te maken, kun je ook kiezen voor een geheel eigen ontwerp.

Voor het instellen van het ontwerp rekenen wij eenmalig instelkosten. Deze kosten zijn €37,50.

Downloads

Paasreep met chocolade eieren

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paasreep met chocolade eieren

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 4,95
100 € 4,75
250 € 4,50
500 € 4,25
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!