• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Paashaas chocolade

Basisprijs per stuk € 8,55 € 10,35 incl. BTW

Deze paashaas ziet er super vrolijk en leuk uit en hij is ook nog eens overheerlijk. De paashaas is gemaakt van witte chocolade. De paashaas blijft ieder jaar een leuke kleinigheid om weg te geven aan je personeel/relaties.

Paashaas chocolade

Chocohaas

Ieder jaar met Pasen ontvang je of geef je wel een paashaas weg. En jij kan er nu voor zorgen dat jouw personeel met Pasen een overheerlijke paashaas ontvangt. 

Chocolade

De overheerlijke paashaas is gemaakt van witte chocolade met een vleugje melk chocolade dus de paashaas is speciaal gemaakt voor de snoepkonten. En weet je wat deze paashaas nog meer speciaal maakt? Je kan het laten personaliseren door middel van jouw logo toe te voegen.  Jouw logo komt dan bedrukt op de chocolade paashaas.

Personaliseren

Laat zien dat je aandacht hebt voor de ontvanger door het te laten personaliseren. Laat de paashaas extra stralen door jouw logo. Heb je andere wensen of ideeén? Ons grafische team wil je dolgraag helpen met het personaliseren. 

Paashaas chocolade

Specificaties

Afmetingen 20,5 x 15 x 2 cm
Gewicht 180 gram
Inhoud Chocolade paashaas

Downloads

Paashaas chocolade

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de paashaas worden eenmalig instelkosten van €37,50,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Paashaas chocolade

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paashaas chocolade

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?