Paastaart in verzenddoos

Basisprijs per stuk € 6,50

Verzend een heerlijk paastaartje in een brievenbusgeschikt verzendoosje. Verras relaties of personeel met een heerlijke taart op de deurmat. Eigen ontwerp van het doosje is al mogelijk vanaf 500 stuks.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Paastaart in verzenddoos

Taart in verzenddoos - Taart per post met Pasen!

Een paastaart per post! Dat is nog eens een verrassing voor al je personeel en klanten, met Pasen. Dit verzenddoosje is brievenbus geschikt en gevuld met een heerlijk taartje. Verkrijgbaar in 5 verschillende smaken. 

Het verzenddoosje is speciaal ontworpen voor Pasen. Voorzien van een vrolijke full colour print: een nestje met paaseitjes. De binnenzijde is onbedrukt.

Het verzenddoosje wordt gevuld met een taartje. Tevens kunnen wij hier een eigen ontwerp kaart aan toevoegen. Zo heb je genoeg ruimte om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan het geschenk.

Verzending van het taartje
De taart per post is een zeer geschikt product voor een postmailing met Pasen, naar (mogelijke) klantrelaties! De verzending van het taartje kun je zelf doen óf door ons laten verzorgen. Vraag gerust een offerte aan of neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden. De kosten voor verzending naar een adressenbestand zijn geheel afhankelijk van aantal adressen, gewicht pakket en bezorgadres. 

Smaken
We leveren de taart in 5 heerlijke varianten. Je kunt kiezen uit de volgende smaken:

  • speculaas
  • roomboterkoek (evt. met 'Vrolijk Pasen-schildje)
  • appeltaart
  • schwarzwalder tarte (evt. met 'Vrolijk Pasen-schildje)
  • notentaart

Logoschildje toevoegen?
De roomboterkoek is eventueel voorzien van een eetbaar logoschildje. Het logoschildje heeft een afmeting van ca. 90 x 55 mm. Het schildje kan volledig bedrukt worden met een full colour print. Voor deze optie is er een meerprijs. Dit is mogelijk vanaf 25 stuks. Bekijk het product hier >>

Personalisering
Speciaal voor Pasen hebben wij een aantal standaard ontwerpen gemaakt. De ontwerpen vind je bij foto's. Kies er één uit en upload je logo en eventuele tekstwensen, dan voegen wij dit toe aan het ontwerp.

Je kunt ook je ontwerp voor zowel het logoschildje als de kaart zelf aanleveren. Gebruik voor het opmaken de werktekeningen. Of zet onze creatieve afdeling aan het werk, voor een volledig eigen ontwerp kaart/schildje. Geef je wensen aan ons door en upload je logo, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

 

Paastaart in verzenddoos

Specificaties

Afmetingen 174 x 172 x 24.5 mm
Gewicht 400 gram
Inhoud 5 smaken taart

Downloads

Paastaart in verzenddoos

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor het toevoegen van een persoonlijke kaart en/of logo schildje wordt eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Paastaart in verzenddoos

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
96 € 5,95
120 € 5,55
240 € 5,25
480 € 4,99
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!