• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Paaseieren in geel verzenddoosje

Basisprijs per stuk € 4,95

Deel jij ook het liefst paaseitjes uit met Pasen? Dan is dit het perfecte paasgeschenk. Een doosje met daarin de lekkerste paaseieren. Dat wordt zeker genieten met Pasen.  

Paaseieren in geel verzenddoosje

Paas maildoosje - Paasgeschenk per post

De lekkerste chocolade eitjes in een leuk paasdoosje. Een geschikt paascadeau om weg te geven aan jouw klanten of personeel. Ze zullen verrast zijn met de smakelijke inhoud van dit doosje. Het fantastische doosje is speciaal ontworpen voor Pasen 2022. Wanneer dit doosje op de deurmat valt, kan het paasfeest pas echt beginnen. Het voorjaar is begonnen en daarom liggen de eitjes nog lekker in het nestje. Wie verblijd jij met dit bijzondere cadeau?

Smaken paaseitjes

In het doosje zit een heerlijke mix van massieve paaseitjes. Hierbij krijg je pure, melk en witte chocolade. Zo hoef je niet te kiezen en zit er voor iedereen wat tussen! 

Paaskaart en custom sticker

In het doosje zit meer dan een verzameling heerlijke chocolade paaseitjes. Op de heerlijke eitjes ligt namelijk nog iets op de ontvanger te wachten. Onze prachtige paaskaart. Zo wens je de ontvanger op een heel feestelijke manier een vrolijk Pasen toe!

Ook het mooie gele verzenddoosje hoef je niet leeg te laten. Op het doosje kan je een sticker laten plakken. Op deze sticker komt jouw logo te staan. Zo is direct duidelijk van wie dit paaspresentje afkomstig is!

Versturen

Kies je er voor om alle doosjes naar één adres te versturen, zodat jij zelf de doosjes aan de ontvangers kunt overhandigen? Of geef je dit liever uit handen? Lever ons dan het adresbestand aan en wij zorgen voor de verzending naar ieder adres.

Paaseieren in geel verzenddoosje

Specificaties

Afmetingen 175 x 190 x 30 mm.
Gewicht 270 gram
Inhoud 20 paaseitjes, ca. 210 gram
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paaseieren in geel verzenddoosje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de sticker wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De kaart wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Paaseieren in geel verzenddoosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paaseieren in geel verzenddoosje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 4,95
50 € 4,85
100 € 4,65
250 € 4,45
500 € 4,25
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!