• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Paaschocolade in blikje

Basisprijs per stuk € 7,85

Dit paasgeschenk is echt een blikvanger! Het blikje is gevuld met heerlijke ambachtelijke paaschocolade. Laat het blikje bedrukken met jouw logo en persoonlijke boodschap en je hebt een uniek paasgeschenk voor personeel en relaties!

Paaschocolade in blikje

Beschrijving

Pasen is een mooie gelegenheid om relaties en collega's te verrassen met een paasgeschenk. Schenk deze heerlijke paaschocolade in blikje. Een smakelijk en persoonlijk geschenk.

Het blikje wordt gevuld met ambachtelijke paaschocolade. Deze chocolade wordt verpakt in een transparant zakje en afgesloten met een geel lint. Het zakje met de paaschocolade gaat vervolgens in het blikje.

Het blikje is geheel te personaliseren. Je kunt kiezen uit een van onze ontwerpen of je kunt zelf een wikkel ontwerpen voor de paaschocolade in blikje. Speciaal voor Pasen hebben wij 3 wikkels in dit thema ontworpen. Wij hebben labels met een paashaas, paasei en kuikens. Je kunt deze wikkels een persoonlijk tintje geven door een logo of persoonlijke boodschap toe te voegen.

Het is ook mogelijk dat je zelf een wikkel ontwerpt. We adviseren wel eerst het stramien te bekijken voordat je aan de slag gaat. Daarnaast is het ook mogelijk dat onze creatieve afdeling een wikkel voor jouw paasgeschenk ontwerpt.

Deze paaschocolade in blikje is een leuke attentie voor jouw personeel en relaties. De ambachtelijke chocolade zal zeker in de smaak vallen.

Paaschocolade in blikje

Specificaties

Afmetingen H 107 x Ø 72 mm
Inhoud ca. 16 chocolade flikken
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paaschocolade in blikje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het blikje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Paaschocolade in blikje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paaschocolade in blikje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,85
250 € 7,65
500 € 7,45
1000 € 7,25
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!