• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Mazzelplantje

Basisprijs per stuk € 3,25

Geef personeel en relaties een symbool voor geluk, met dit bijzondere mazzelplantje. Verpakt in een transparante koker en voorzien van een eigen ontwerp banderol.

Mazzelplantje

Mazzelplantje cadeau

Dit bijzondere plantje is het symbool voor geluk, voorspoed en nieuw leven. Het mazzelplantje kan eeuwen blijven bestaan en is dus een blijvende herinnering voor personeel en relaties.

Met enkele druppels water komt het mazzelplantje keer op keer opnieuw tot bloei. Eenmaal uit het water droogt het plantje weer in, om vervolgens weer opnieuw uit te bloeien.

Maak van het mazzelplantje een bijzonder geschenk door de banderol in de koker te personaliseren. Maak duidelijk waar het mazzelplantje symbool voor staat en laat een persoonlijke boodschap achter. De banderol is volledig zelf te personaliseren!

Heb je een leuk idee voor het ontwerp van de banderol, maar moeite met het ontwerp? Onze creatieve afdeling helpt je graag met een ontwerp dat perfect aansluit op jouw wensen en ideeën. 

Het mazzelplantje is zelfs zo sterk dat het kokend water kan weerstaan. Laat het plantje bijvoorbeeld symbool staan voor jullie sterke samenwerking!

Mazzelplantje

Specificaties

Afmetingen 90 x 120 mm
Gewicht 35 gram
Inhoud 1 plantje
Houdbaarheid 12 maanden
Mazzelplantje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de koker wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Vanaf 500 stuks kun je er ook voor kiezen om het mazzelplantje in een eigen ontwerp doosje te verpakken. Vraag hiervoor een offerte aan, dan kijken we samen naar de opties!

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Mazzelplantje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Mazzelplantje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 3,25
100 € 2,95
250 € 2,75
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!