Zinken emmertje met bloembollen

Basisprijs per stuk € 2,50

Zinken emmertje gevuld met bloembollen, verpakt tot mooi én groen geschenk. Het emmertje wordt gevuld met ca. 250 gram grote bloembollen.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Zinken emmertje met bloembollen

Zinken emmertje met bloembollen - groene paasgeschenken voor relaties

Zinken emmertje gevuld met bloembollen, verpakt tot mooi groen paasgeschenk. Het emmertje wordt gevuld met ca. 250 gram grote bloembollen. Het emmertje wordt verpakt in transparante folie en gesloten met een topkaart, die jij naar wens kunt vormgeven. 

De soort bloembol waarmee de emmertjes gevuld worden, is afhankelijk van het seizoen. Neem even contact met ons op, dan kunnen wij aangeven met welke soort bollen het geschenk op dat moment gevuld worden. Zelf een soort bloembol kiezen? Dat is mogelijk! Neem ook hiervoor even contact met ons op.

Een paasgeschenk met bloembollen is niet alleen origineel, maar heeft ook een groot voordeel: het geeft je klantrelaties een lang blijvende herinnering, aan jouw organisatie, product of dienst. Zolang de bloemen bloeien in de tuin van jouw klantrelaties blijft jouw organisatie in beeld. Tip: kies voor een bloem die past bij de huisstijlkleuren van de organisatie. Zo is de link nog sterker!

Topkaart met logo

De topkaart wordt bedrukt met een ontwerp naar keuze. Kies een van onze standaard paasontwerpen en upload een logo, dan voegen wij die toe aan het ontwerp. Liever een volledig eigen ontwerp. Dat kan! Download de werktekening en ga zelf aan de slag of geef je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Zinken emmertje met bloembollen

Specificaties

Afmetingen 100 x 75 x 250 mm
Gewicht 320 gram
Inhoud ca. 250 gr. bloembollen (soort afhankelijk van seizoen)

Downloads

Zinken emmertje met bloembollen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het topkaartje wordt eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Zinken emmertje met bloembollen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 2,40
100 € 2,30
250 € 2,15
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!