• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Zinken emmertje met bloembollen

Basisprijs per stuk € 4,75 € 5,75 incl. BTW

Zinken emmertje gevuld met bloembollen, verpakt tot mooi én groen geschenk. Het emmertje wordt gevuld met een mix van ca. 15 bloembollen.

Zinken emmertje met bloembollen

Zinken emmertje met bloembollen - groene paasgeschenken voor relaties

Zinken emmertje gevuld met bloembollen, verpakt tot mooi groen paasgeschenk. Het emmertje wordt gevuld met ca. 15 bloembollen. Het emmertje wordt verpakt in transparante folie en gesloten met een topkaart, die jij naar wens kunt vormgeven. 

De soort bloembol waarmee de emmertjes gevuld worden, is afhankelijk van het seizoen. Benieuwd welke bollen er nu ingaan? Neem contact met ons op, dan kunnen wij jou vertellen waar het geschenk op dat moment gevuld mee wordt.

Een paasgeschenk met bloembollen is niet alleen origineel, maar heeft ook een groot voordeel: het geeft je klantrelaties een lang blijvende herinnering, aan jouw organisatie, product of dienst. Zolang de bloemen bloeien in de tuin van jouw klantrelaties blijft jouw organisatie in beeld. Tip: kies voor een bloem die past bij de huisstijlkleuren van de organisatie. Zo is de link nog sterker!

Topkaart met logo

De topkaart wordt bedrukt met een ontwerp naar keuze. Kies een van onze standaard paasontwerpen en upload een logo, dan voegen wij die toe aan het ontwerp. Liever een volledig eigen ontwerp. Dat kan! Download de werktekening en ga zelf aan de slag of geef je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Zinken emmertje met bloembollen

Specificaties

Afmetingen 100 x 75 x 250 mm
Gewicht 320 gram
Inhoud ca. 15 bloembollen

Downloads

Zinken emmertje met bloembollen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het topkaartje worden eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Zinken emmertje met bloembollen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Zinken emmertje met bloembollen

Productreviews

Plaats een review
Waardering
5 van de 5
1 review
Zinken emmertje met bloembolletjes zijn een succes.
Henk Geleijns 21 April 2021
Wij bij de Zonnebloem organiseren diverse activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking, zo ook met de Pasen hadden wij een paasbrunch in een hotel bedacht. Maar ook deze activiteit werd dwarsgezeten door Corona, gecanceld. Dan wat anders, wij kwamen uit bij Geluk.com en zagen de emmertjes met de bloembolletjes, dat was het helemaal. Bloembolletjes symboliseren de lente, dus dat was leuk. De emmertjes moesten bij onze gasten van de Zonnebloem bezorgd worden, onze distributieteam heeft dit met liefde gedaan. Overal een praatje, met mondkapjes, de mensen waren blij met deze attentie. Dus Geluk.com nogmaals dank voor de emmertjes met de bloembolletjes. Het was een succes.

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 4,75 (€ 5,75 incl. BTW)
50 € 4,45 (€ 5,38 incl. BTW)
100 € 4,35 (€ 5,26 incl. BTW)
250 € 4,10 (€ 4,96 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!