• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Kweekreep Kruiden

Basisprijs per stuk € 2,50 € 3,03 incl. BTW

Groene giveaway voor klant, relatie of collega: een kweekreep om je eigen kruiden(tuintje) te kweken!

Kweekreep Kruiden

Kweekreep Kruiden: kweek je eigen kruiden(tuintje)! Groene geschenken

Kweek je eigen kruiden(tuintje), met deze kweekreep: een kant en klare kweekset voor het kweken van diverse kruiden. De kweekreep is voorzien van een gepersonaliseerde wikkel. Lever hiervoor je eigen ontwerp aan!

De kweekreep is een leuk product om in te zetten als giveaway of om toe te voegen aan een postmailing. Een unieke, maar zeker ook verantwoorde manier om jouw verhaal over te brengen! Een kweekreep voor munt, want "jouw inzet is uitmuntend!" bijvoorbeeld. Of een kweekreep als zomergeschenk: om je eigen cocktail of ice tea te maken. De mogelijkheden met de kweekreep zijn eindeloos!

De kruiden kweekreep is verkrijgbaar met de volgende groente/fruit: basilicum, bieslook, peterselie, dille, tijm, citroenmelisse, munt.

Kweek, Bloei & Smul

De kweekreep is een kant-en-klare kweekset. Bestaande uit een grondtablet, waterdichte kweekzak, en zaden van diverse kruiden. Het enige wat je nog nodig hebt om de kruiden te kweken is water. 

Zet de kweekzak op en bevochtig de grondtablet met lauw water tot de aarde loskomt. Stop de zaden in de aarde en geef de kweekzak een mooie, zonnige plek op kantoor of in huis. Wacht tot de plantjes volgroeid zijn en knip of pluk de kruiden om je gerecht of drankje mee op smaak te maken. 

Personaliseren

De kweekreep is voorzien van een eigen ontwerp wikkel. Zelf aanleveren? Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag. Of geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maakt onze creatieve afdeling voor jou een passend ontwerp. 

Verzenden naar adressenbestand

Naast dat je de kweekreep kan inzetten als giveaway, is het product ook geschikt om per post te verzenden. Wij verpakken de kweekreep in een postgeschikte geschenkverpakking, eventueel gepersonaliseerd. Wij verzorgen tevens de gehele verzending. Geef ons een adressenbestand en wij regelen de rest. Interesse? Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan.

Kweekreep Instructiekaartje

Kweekreep instructiekaartje

Kweekreep Kruiden

Specificaties

Afmetingen 107 x 100 mm
Gewicht 75 gram
Inhoud 1 kweekreep voor kruiden

Downloads

Kweekreep Kruiden

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de personalisering van de kweekreep wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kweekreep Kruiden

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kweekreep Kruiden

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 2,45 (€ 2,96 incl. BTW)
500 € 2,40 (€ 2,90 incl. BTW)
1000 € 2,30 (€ 2,78 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!