• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Kweekreep Groente

Basisprijs per stuk € 3,35 € 4,05 incl. BTW

Originele giveaway voor klanten of bezoekers op een beurs/evenement: een kweekreep om je eigen groente te kweken!

Kweekreep Groente

Kweekreep groente: kweek je eigen groente(tuintje)! Groene giveaway

Een kweekreep om je eigen groente te kweken, voorzien van een eigen ontwerp wikkel om de reep. De groente kweekreep is verkrijgbaar met diverse soorten groente. Kies een groente die past bij de boodschap die jij wilt overbrengen met dit product. 

De kweekreep is zeer geschikt om te gebruiken als postmailing of giveaway. Een unieke manier om jouw verhaal over te brengen! Denk bijvoorbeeld aan een kweekreep met chili: "spice up your business" of schenk een kweekreep voor "een gezonde relatie". Er zijn genoeg unieke verhalen die passen bij de groente kweekreep. 

De groente kweekreep is verkrijgbaar met de volgende groente/fruit: tuinkers, wortel, radijs, rucola, chili, paprika en aardbei.

Kweek, Bloei & Smul

De kweekreep is een kant-en-klare kweekset. Bestaande uit een grondtablet, waterdichte kweekzak, en zaden van groente/fruit. Het enige wat je nog nodig hebt om de groente te kweken is water. 

Zet de kweekzak op en bevochtig de grondtablet met lauw water tot de aarde loskomt. Stop de zaden in de aarde en geef de kweekzak een mooie, zonnige plek op kantoor of in huis. 

Personaliseren

De kweekreep is voorzien van een full colour bedrukte wikkel. Lever hiervoor je eigen design aan! Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag.

Het is uiteraard ook mogelijk om het ontwerpen aan onze creatieve afdeling over te laten. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Postgeschikte geschenkverpakking

Het is mogelijk om de kweekreep per post te verzenden naar al je klanten en relaties. Wij kunnen de kweekreep verpakken in een postgeschikte geschenkverpakking, eventueel voorzien van een eigen ontwerp bedrukking, en versturen naar jouw adressenbestand. Interesse? Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan. 

Kweekreep Instructiekaartje

Kweekreep instructiekaartje

Kweekreep Groente

Specificaties

Afmetingen 107 x 100 mm
Gewicht 75 gram
Inhoud 1 kweekreep voor groente/fruit

Downloads

Kweekreep Groente

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de personalisering van de kweekreep wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kweekreep Groente

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kweekreep Groente

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 3,35 (€ 4,05 incl. BTW)
25 € 3,25 (€ 3,93 incl. BTW)
100 € 3,05 (€ 3,69 incl. BTW)
250 € 2,90 (€ 3,51 incl. BTW)
500 € 2,80 (€ 3,39 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!