• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Voorjaarstaart in verzenddoos

Basisprijs per stuk € 6,75

Bij wie valt dit zalige ronde taartje op de deurmat? Een origineel paasgeschenk komt zo met de deur in huis vallen. Jouw collega’s of klanten zullen bijzonder verrast zijn bij het openen van dit feestelijke doosje.

Voorjaarstaart in verzenddoos

Taart voor de lente

Een voorjaarstaart per post is wel een heel leuk geschenk om de lente te vieren. Verras jouw personeel of klanten deze Pasen met dit originele cadeau. Een lekker stukje taart voor bij de paasbrunch of voor bij een theetje in de tuin. Zie jij ze al zitten?

Smaken

Dit zal nog even lastig worden, want jij mag bepalen welke smaak taart er in het doosje komt. Er zijn 4 verschillende taarten die allemaal zalig zijn. Kies uit:

  • Roomboterkoek 
  • Appelkruimeltaart
  • Schwarzwaldertaart 
  • Notentaart

Personaliseer een kaart

Aan dit prachtige doosje met heerlijke taart, kun je een persoonlijke kaart toevoegen. Maak het kaartje op in jouw huisstijl en laat jouw logo terugkomen voor herkenning. Ook is het een leuk idee om een paas- of voorjaarsboodschap achter te laten. Heb je wat hulp nodig bij het ontwerpen? Geen probleem! Er zit een heel team op de grafische afdeling voor je klaar. Met jouw ideeën en wensen, gaan wij aan de slag. Vergeet niet een leuke boodschap aan te leveren!

Voorjaarstaart in verzenddoos

Specificaties

Afmetingen 174 x 172 x 24.5 mm
Gewicht 400 gram
Inhoud 4 smaken taart

Downloads

Voorjaarstaart in verzenddoos

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor het toevoegen van een persoonlijke kaart en/of logo schildje wordt eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Voorjaarstaart in verzenddoos

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Voorjaarstaart in verzenddoos

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
12 € 6,75
100 € 5,95
150 € 5,80
240 € 5,60
480 € 5,25
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!