• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Jute zakje met bloembollen

Basisprijs per stuk € 2,55 € 3,09 incl. BTW

Verras collega's en personeel met een 'boeket' voor- en najaarsbloemen... die zij zelf kunnen kweken! Verschillende soorten bloembollen verpakt in een jute-look zakje en een persoonlijk kaartje.

Jute zakje met bloembollen

Meer over het jute zakje met voor- of najaarsbloemen

Een boeket van najaars- of voorjaarsbloemen om zelf te kweken! Verras klanten, relaties en collega's met een jute zakje, gevuld met bloembollen.

Het zakje is niet gemaakt van echte jute, maar van een look-a-like stof, ook wel PE stoffen genoemd. Dit is een stevig, maar toch soepele stof. De jute zakjes zijn verkrijgbaar in 2 kleuren: bruin en groen. Kies bij de opties een van die kleuren. 

De jute-look zakjes worden gevuld met 6 bloembollen. Deze 6 bloembollen zijn een mooie mix van prachtige bloemen. Afhankelijk van het seizoen.

De zakjes worden gesloten met een trekkoordje, bevestigd aan het jute zakje. Aan het koortje hangen wij een persoonlijk kaartje. Deze kun je volledig naar wens vormgeven. Laat jouw persoonlijke boodschap achter op het kaartje! De kaartjes worden standaard enkelzijdig full colour bedrukt.

Vind je het standaard ontwerp op de foto leuk? Kies dan bij opties voor ´standaard ontwerp´ en upload het bedrijfslogo, dan voegen wij die toe aan het ontwerp kaartje. 

Maak je liever een eigen ontwerp? Download dan de werktekening en gebruik die om jouw ontwerp in op te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om het ontwerpen aan ons creatieve team over te laten. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken zijn voor jou een passend ontwerp. 

Jute zakje met bloembollen

Specificaties

Afmetingen 75 x 100 mm
Gewicht 20 gram
Inhoud 6 bloembollen (mix) Voorjaarsbollen: Crocosmiiflora Red King, Freesia dubbelbloemig gemengd & Gladiolus paars Charm. - Najaarsbollen: Iris Hollandica blauw fijnbollig, Anemone Coronaria St. Brigid, Muscari Armeniacum)

Downloads

Jute zakje met bloembollen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering kaartje:

Voor de bedrukking van het kaartje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Jute zakje met bloembollen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jute zakje met bloembollen

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 2,55 (€ 3,09 incl. BTW)
250 € 2,30 (€ 2,78 incl. BTW)
500 € 2,15 (€ 2,60 incl. BTW)
1000 € 2,00 (€ 2,42 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!