• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Koffieplant in voorraadblik

Basisprijs per stuk € 11,20 € 13,55 incl. BTW

Een heel bijzonder groen geschenk. Een mooi voorraadblik gevuld met een echte koffieplant. Op de bovenkant van de doos waarin het geschenk verzonden wordt kan je een sticker plaatsen met jouw logo en ontwerp in huisstijl erop.

Koffieplant in voorraadblik

Koffieplant in prachtig voorraadblik

Een prachtig groen geschenk en bovendien erg leuk om te krijgen. Een prachtig bedrukt voorraadblik gevuld met een echte koffieplant. Met dit geschenk laat je zien dat jouw onderneming het juiste voor heeft met het milieu!

Sticker naar eigen ontwerp

Op de doos waarin dit groene geschenk geleverd wordt plaatsen we een sticker. Deze sticker kan je helemaal zelf ontwerpen of laten ontwerpen door onze grafsiche afdeling. Download de werktekening en ga aan de slag!

Laat op de sticker, met een diameter van wel 11 cm, bijvoorbeeld jouw logo terugkomen samen met een mooi ontwerp in de huisstijl van jouw bedrijf.

Groei instructies koffieplantjes

Je wilt natuurlijk een prachtig, groen en gezond koffieplantje. Hiervoor moet je je aan een paar makkelijk te volgen regels houden. Zo groei je met gemak je eigen prachtige koffieplant.

  • De koffieplant houdt van licht en warmte, maar staat niet graag lang vol in het zonnetje. Zet hem op een plek waar hij genoeg licht krijgt, maar niet de hele dag direct zonlicht. Op een koude of tochtige plek is de plant vatbaar voor ziektes, ongedierte en schimmel.
  • De koffieplant heeft niet heel veel water nodig, maar houdt wel van vochtige grond. Geef de plant dus regelmatig een klein beetje water, in de zomer frequenter dan in de winter.
  • Geef tijdens de lente en zomer wat extra voeding bij het gieten.
  • Verpotten bevordert de groei, maar voorzie de koffieplant elke 2 jaar van nieuwe potgrond en zo nodig een groter maatje pot.
  • Snoeien is niet noodzakelijk, wel kan je hem tot gewenste hoogte terug snoeien. (de koffieplant wordt binnenshuis 2 a 3 meter en buitenshuis tot wel 6 meter)
  • De koffieplant komt na een tijdje tot bloei met kleine witte bloempjes. Hierin ontwikkelen zich de befaamde koffiebonen.
  • Oogst de plant wanneer de vruchten gerijpt zijn tot (paars)rood.
Koffieplant in voorraadblik

Specificaties

Afmetingen 160 x 160 x 350 mm
Inhoud Koffieplant in voorraadblik

Downloads

Koffieplant in voorraadblik

Info bedrukking

Mogelijkheid tot personalisering:

Op de bovenkant van de doos wordt een sticker gedrukt. Het ontwerp dat op deze sticker gedrukt wordt kan je zelf maken. Hiervoor rekenen wij eenmalig instelkosten, deze zijn eenmalig €37.50.

Downloads

Koffieplant in voorraadblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Koffieplant in voorraadblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 11,60 (€ 14,04 incl. BTW)
100 € 11,45 (€ 13,85 incl. BTW)
250 € 11,30 (€ 13,67 incl. BTW)
500 € 11,15 (€ 13,49 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!