• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Gekleurde blikken met paasschuim

Basisprijs per stuk € 6,45

Een in meerdere kleuren verkrijgbaar blik met klipsluiting. Het blik worden gevuld met heerlijke paasschuimpjes. Personaliseer dit geschenk door er een sticker aan toe te voegen, welke geplaatst zal worden op het deksel.

Gekleurde blikken met paasschuim

Blikken met paasschuim in verschillende mogelijke kleuren

Geef aan je personeel, klanten of andere relaties een geschenk tijdens of rondom Pasen. Een blik is een geschenk dat je ook nog kan gebruiken nadat de vulling op is. Zo kan je er na het nuttigen van de paasschuimpjes nog een nieuwe vulling in doen.

De gekleurde blikken worden gevuld met ca. 225 gram aan paasschuimpjes. Voor de kleur van de blikken kun je kiezen uit limoen groen, fuchsia roze en wit. Doordat het blik een klipsluiting heeft, zal de inhoud hiervan goed bewaard blijven. 

Eigen sticker aan het deksel toevoegen

Dit paasgeschenk is te personaliseren door er een sticker naar eigen ontwerp aan toe te voegen. Voor deze sticker kun je kiezen voor een eigen ontwerp, maar ook voor één van onze standaard paasontwerpen die wij voor je hebben ontworpen. Aan deze paasontwerpen kan je een kleine boodschap of logo toevoegen. Zo krijg je een sticker met een paasontwerp maar ook met de personalisatie van je bedrijf. Wil je zelf de sticker ontwerpen? Download dan de werktekening onder specificaties en ga aan de slag met het maken van een ontwerp. Het is daarnaast ook nog mogelijk om onze grafische afdeling een ontwerp te laten maken voor je bedrijf. Geef hiervoor je wensen en/of ideeën door, dan doet ons creatieve team de rest.

Gekleurde blikken met paasschuim

Specificaties

Afmetingen Ø 102 x 90 mm
Inhoud 225 gram paasschuim

Downloads

Gekleurde blikken met paasschuim

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de gekleurde blikken wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Gekleurde blikken met paasschuim

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Gekleurde blikken met paasschuim

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 6,45
100 € 6,35
250 € 6,25
500 € 6,15
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!