• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Bloembommen

Basisprijs per stuk € 5,65

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent: tijd voor bloemen. Verrijk de tuinen van jouw collega’s of klanten met deze vrolijke bloembommetjes. Laat de lente maar beginnen!

Bloembommen

Tuin vol bloemen

Het zonnetje schijnt natuurlijk het mooist als de bloemen in volle bloei zijn. Verras daarom jouw collega’s of klanten met dit geschenk voor het voorjaar. Met één bloembol verrijk je de tuin al met allemaal fleurige kleuren bloemen.

Bloembommen

Deze bloembol bevat 10-15 verschillende bloemzaadjes. Met één worp ontpopt er een kleurrijke bloemenzee in de tuin. De tuin fleurt door allerlei bloempjes helemaal op. Door de verschillende bloemzaadjes creëer je een ongekende bloemencombinatie in de tuin. Zo wordt de lente nog mooier!

Dag van de Verpleging

Op 12 mei vieren wij de dag van de Verpleging. Fleur hen op met dit vrolijke bloemengeschenk! Juist nu mogen zij, samen met de bloemetjes, eens extra in het zonnetje gezet worden.

Personaliseren

Aan dit geschenk maken wij een topkaartje vast. Het kaartje kun je zelf een mooi ontwerp geven. Gebruik de kleuren van jouw huisstijl of geef het een bloemenlook. Onder het kopje ‘specificaties’ vind je de werktekening voor dit topkaartje. Kun je wat hulp gebruiken bij het ontwerp? Laat het ons dan weten. Ons team op de grafische afdeling helpt je graag! Geef alleen je wensen en ideeën aan ons door en wij gaan voor jou aan de slag.

 

 

Bloembommen

Specificaties

Afmetingen 170 x 70 x 40 mm
Inhoud 5 bloembommen

Downloads

Bloembommen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor het bedrukken van het topkaartje worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Bloembommen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Bloembommen

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 5,65
100 € 5,48
250 € 5,31
500 € 5,15
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!