Paaseitjes in zinken emmertje

Basisprijs per stuk € 4,99

Een leuk weggevertje voor personeel of relaties, of trek de aandacht van bezoekers op een beurs of evenement met deze lekkere paaseitjes in zinken emmertje.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Paaseitjes in zinken emmertje

zinken emmertje gevuld met paaseitjes als paasgeschenk

Schenk jouw relaties, klanten en collega's deze paaseitjes in zinken emmertje. Een leuke en smakelijke attentie!

Het zinken emmertje wordt gevuld met ca. 400 gram paaseitjes. Wij kunnen het emmertje vullen met paaseitjes in diverse smaken.

De paaseitjes worden verpakt in een transparant zakje en dit zakje wordt afgesloten middels een topkaartje. Je kunt kiezen uit een van onze ontwerpen of zelf een topkaartje ontwerpen. Wij hebben een aantal soorten topkaartjes ontworpen, geheel in paasthema. Maak het topkaartje persoonlijker door een logo of persoonlijke boodschap toe te voegen aan het topkaartje. 

Jouw paasgeschenk is nog persoonlijker als je zelf een topkaartje ontwerpt. Bekijk voor je aan de slag gaat met jouw ontwerp wel eerst even de werktekening. Indien gewenst kan ons creatieve team ook een uniek topkaartje voor je ontwerpen. 

Deze paaseitjes in zinken emmertje zijn een paasgeschenk dat ongetwijfeld goed in de smaak valt! Door het formaat en de persoonlijke boodschap is het zinken emmertje ook geschikt als promotiemateriaal.

Paaseitjes in zinken emmertje

Specificaties

Gewicht 460 gram
Inhoud ca. 400 gram paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paaseitjes in zinken emmertje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering: Voor de bedrukking van het emmertje wordt eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening gebracht. Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Paaseitjes in zinken emmertje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 4,89
500 € 4,75
1000 € 4,49
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!