• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Krat vol eieren

Basisprijs per stuk € 14,35

Wat kenmerkt Pasen meer dan chocolade paaseieren? Winkels liggen er mee vol, op iedere tafel staat wel een schaaltje en niemand kan er vanaf blijven. Geef daarom iedereen een eigen kist met paaseieren.

Krat vol eieren

Bak vol paaseieren

Ei-ndelijk een kist vol met paaseitjes voor jou alleen! 

Je weet pas zeker dat je goed zit als je jouw personeel, klanten of relaties ziet genieten van jouw gegeven geschenk. Want wie wilt er nou geen chocolade paaseitjes met Pasen? Een kistje vol met 650 gram aan chocolade eieren zie je ook niet alledaags. Als dat geen smullen wordt..

Je maakt gegarandeerd indruk met dit geschenk. Het leuke hiervan zijn niet alleen de overheerlijke chocolade paaseitjes, maar ook het kistje die de ontvanger kan bewaren wanneer die leeg is en kan gebruiken voor andere dingen.

Paas mij die kist

Deel dit uit op kantoor en iedereen heeft een eigen kist vol met paaseieren op zijn of haar bureau. Je weet dan één ding zeker; jouw personeel komt geen ei te kort met Pasen.

Personalisatie

Om er voor te zorgen dat niet alle paaseitjes uit het kistje rollen, doen we er een wikkel om heen.  Maar een saai witte wikkel, wil je natuurlijk niet met Pasen. Daarom kun jij de wikkel zelf een ontwerp geven! Onder het kopje ‘specificaties’ vind je de werktekening. Download deze en ga aan de slag met jouw paasontwerp. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Geef dan gerust je wensen door en upload je logo, dan gaan wij voor jou aan de slag met een origineel ontwerp. Uiteraard kun je ook kiezen voor een van de standaard ontwerpen. Upload hiervoor ook je logo, zodat de ontvanger ziet van wie dit geschenk afkomstig is!  

Krat vol eieren

Specificaties

Afmetingen 90 x 173 x 74 mm
Gewicht 700 gram
Inhoud 650 gram chocolade paaseitjes

Downloads

Krat vol eieren

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het wikkel worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Krat vol eieren

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Krat vol eieren

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 14,35
100 € 13,80
250 € 13,35
500 € 12,85
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!